spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertŞedinţă la AJF Gorj !

    Şedinţă la AJF Gorj !

    De la ora 12.00, astăzi va avea loc Adunarea Generală, şedinţă în care se va stabili ţintarul competiţional

    În fiecare an la începutul lunii septembrie, la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj are loc o Adunare Generală în cadrul căreia se configurează viitorul sezon fotbalistic de la nivel judeţean. Ei bine, anul acesta, sistemul se va schimba, poate chiar radical pentru că la fiecare eşalon va exista sezon regulat după care se va intra în play-off şi play-aut. Aşadar, în şedinţa de astăzi, membrilor asociaţi, echipelor de fotbal din judeţ, le va fi adus la cunoştinţa noul sistem competiţional.

    Norme noi

    Mihai Prunariu va conduce şedinţa de astăzi a Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj. Deja, Comitetul Executiv al AJF a decis unele măsuri. „Se va amâna startul sezonului cu o săptămână, aşteptăm să înceapă şi şcoala pentru că multe echipe mizează pe copii iar în acest moment este tot vacanţă. Trebuia să începem sezonul pe data de 7 septembrie, dar multe echipe ne-au cerut să amânăm startul sezonului, aşa că vom demara cu ambele ligi în data de 14 septembrie”, a comentat Mihai Prunariu. După ce se va stabili şi programul competiţional la cele două ligi, Divizia D şi Campionatul Onoare, se va trece şi la alte discuţii legate de organizarea noului sezon. Trebuie spus că la nivelul Ligii a 4-a s-au înscris un număr de 13 echipe, în timp ce la Liga a 5-a s-au înscris 20 de echipe, acestea din urmă fiind împărţite în două serii pe criteriu geografic.

    Bani şi cadouri pentru fotbalul mic

    Oficialii AJF-ului continuă tradiţia, aşa că din nou vor oferi cadouri echipelor din judeţ. „Ştim ce probleme sunt, ştim că se fac eforturi pentru ca unele echipe să evolueze în ligile judeţene, aşa că beneficiind de ajutorul Consiliului Judeţean vom oferi mingi, plase de porţi şi echipament echipelor afiliate”, spune Prunariu. Totodată, anul trecut, la Adunarea Generală din septembrie 2013 s-a votat un punct în organizarea competiţiilor la nivel judeţean şi care trebuie respectat acum. „O să premiem echipele de Liga 4-a care s-au prezentat la toate meciurile oficiale. O să acordăm şi un premiu special echipei de juniori A1 Internaţional Băleşti pentru performanţa obţinută sezonul trecut când s-a clasat pe locul 4 pe ţară”, a mai declarat Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: