spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesŞef nou la Pandurii

    Şef nou la Pandurii

    Liviu Andrei, noul manager general al vicecampioanei României

    Pandurii nu se refuză. După ce acum câţiva ani nu prea era o onoare să lucrezi la Pandurii, munca făcută cu profesionalism în ultimii trei ani a schimbat optica. Aşa se face că Pandurii s-a transformat dintr-o echipă mică şi urâtă în una mare şi atractivă. Când a fost la greu nu s-au prea înghesuit mulţi să lucreze la Pandurii, acum lucrurile stau altfel iar unii se roagă să ajungă la Târgu-Jiu, şi aici putem vorbi de jucători, antrenori sau chiar conducători. Marin Condescu a decis să înfiinţeze un nou post în organigrama clubului, şi acela este de manager general. A şi găsit omul pentru acest post, Liviu Andrei, fost prefect de Gorj şi subprefect de Bucureşti. De la 1 octombrie, Andrei va fi şef la Pandurii şi se va ocupa de tot ce lipseşte echipei. Probabil se pregăteşte debarcarea celui care a muncit cu spor la Târgu-Jiu, Eugen Pârvulescu!

    Achiziţie la conducere

    După ce a făcut transferuri de jucători, Marin Condescu a transferat şi la nivelul conducerii. Astfel, preşedintele Consiliului de Administraţie a considerat că are nevoie de Liviu Andrei în conducerea clubului, aşa că l-a numit manager general. Ce va face noul manager, rămâne de văzut. Una din atribuţiunile lui Andrei va fi relaţia cu presa unde Condescu spune că este deficitar. „Am stabilit să creăm postul de manager general. Din data de 1 octombrie manager general va fi Liviu Andrei. Eu îmi cer scuze că poate de multe ori nu am răspuns foarte bine solicitărilor dvs mai ales când clubul a avut foarte multă nevoie de comunicare nu s-a comunicat. Aveţi şi antrenorul care la fel ca şi mine comunică mai greu. De acum încolo sperăm ca lucrurile să fie în regulă, o comunicare foarte bună. Din punct de vedere al managementului se va ocupa direct executiv domnul Andrei. Vom fi lângă dânsul, îi vom asigura resursele financiare. Sperăm să nu mai apară această sincopă în comunicarea cu presa”, a spus Condescu. Un alt motiv pentru care Andrei a fost adus la Pandurii este legat de lipsa de personal. „Am avut la dispoziţie 4-5 oameni cu care ne-am descurcat foarte greu, şi am văzut ce am păţit la ultima deplasare la Cluj când în 2 zile am muncit cât pentru 2 săptămâni. Am vorbit de fotbal 10 minute, după care s-a muncit doar despre presă şi publicitate în sensul pozitiv pentru că de aici vin banii. Aşa că îi mulţumim domnului Andrei că a acceptat să vină alături de noi, eu rămân preşedinte al Consiliului de Administraţie”, a spus Condescu.

    Noul „transferat” la Pandurii, Liviu Andrei are planuri mari la noul său loc de muncă. „Vreau să mă întorc acasă. E o discuţie mai veche, au fost mai multe variante. E o surpriză plăcută, sunt discuţii de luni de zile în care sunt acuzat că nu vin la luptă în judeţul meu. Mi-a fost greu în Bucureşti, vin acasă, vreau să încep să învăţ şi în două săptămâni o să vedem ce e de făcut. Trebuie împărţite responsabilităţile, vom vedea fiecare ce are în fişa postului, cred că nu voi dezamăgi pe nimeni. Nici pe domnul Condescu, nici pe domnul primar, nici echipa, nici judeţul. Vin într-o echipă câştigătoare, puternică”, spune Andrei. Cât despre viitorul său, acesta va fi pe două fronturi, sport şi politică. „Nu o să fiu inactiv politic, vreau să revin şi în politică. Hai să o lăsăm cu politica acum. Mă ocupă de sport. În Bucureşti mi-am creat o grămadă de relaţii şi nu sufeream. Dar drumurile acasă şi faptul că erau propuneri de acest gen, şi propunerea a venit dintr-o dată m-au făcut să acced. Mai mult de atât, niciodată nu a crezut Gorjul că vom avea o astfel de echipă. Am făcut atâtea cu domnul primar, cu domnul David mă face să vin că sunt mulţi necunoscători care lovesc şi împroşcă cu noroi în echipă”, a mai spus Andrei. Liviu Andrei a spus că luni îşi va oficializa retragerea de la prefectura municipiului Bucureşti.

    „Vreau ca ani buni să jucăm în cupele europene şi de ce nu să ne gândim şi la câştigarea unei cupe. E greu să faci o temelie la casă, vin la o construcţie. Nu sunt o persoană comodă, şi îmi voi face treaba. Sper să nu dezamăgesc. Dacă simt că nu merge plec singur. Nu am stat pe gânduri, am acceptat pe loc”, Liviu Andrei, viitor manager general Pandurii

    Cârciumaru s-a retras de la Pandurii

    Numirea lui Liviu Andrei în calitate de manager la Pandurii s-a lăsat şi cu o plecare de la club. Astfel, primarul Florin Cârciumaru a anunţat că se va retrage din conducerea echipei de fotbal rămânând un simplu fan al echipei de fotbal. Cel mai probabil, lui Cârciumaru nu i-a convenit numirea lui Andrei ca şef la echipa de fotbal. „Începând din data de 01.10.2013 domnul Florin Cârciumaru, Primarul Municipiului Târgu-Jiu se retrage din calitatea de reprezentant al Consiliului Local Târgu-Jiu în Adunarea Generală a Acţionarilor a C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Urmează ca în şedinţa ordinară din luna octombrie să fie stabilită o altă persoană care va reprezenta Consiliul Local în Adunarea Generală a Acţionarilor a C.S. Pandurii Lignitul Târgu-Jiu”, a sunat comunicatul retragerii primarului Cîrciumaru.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: