spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSemne bune pentru Pandurii!

    Semne bune pentru Pandurii!

    Antrenorul pandurilor nu este afectat de întreruperea campionatului: „Avem 7 meciuri consecutive fără eșec, avem un fond pozitiv pe care vom lucra în această pauză pentru a continua seria de rezultate pozitive la reluarea campionatului”

    Pauză în Liga 1. Aparent, această pauză pică rău pentru gorjeni, echipa lui Edi Iordănescu fiind pe val cu șapte meciuri consecutive în campionat fără înfrângere. De obicei, aceste pauze de campionat pică bine pentru echipele în genunchi din punct de vedere fotbalistic, pentru acele echipe care nu reușesc să lege rezultate pozitive, însă Iordănescu speră ca și pentru Pandurii să pice bine această întrerupere. De fapt, antrenorul preferă să vadă partea plină a paharului, cea în care echipa se reîncarcă și își recapătă forța la reluarea meciurilor. Acum vreo două săptămâni și Edi Iordănescu vorbea ca un școlar ce așteaptă vacanța, spunea atunci că echipa lui are nevoie de această pauză pentru a-şi mai reveni din punct de vedere fizic pentru a redeveni proaspătă. Zilele acestea vor fi sacrificate pentru pregătirea fizică, locația aleasă fiind Brașovul.

    sport-01-6

    Se încarcă la munte

    Pandurii a făcut multă risipă de energie în prima parte a stagiunii, iar Edi Iordănescu trebuie să accepte ideea că pauza de campionat este o oportunitate de a încerca să-și ducă echipa la un nivel mai ridicat din punct de vedere fizic. Pandurii avea nevoie de această pauză pentru a-și încărca bateriile pentru că va urma o perioadă în care echipa lui Iordănescu va fi angrenată pe două fronturi, Liga 1 și Cupa României. Și pentru a avea forță, echipa lui Iordănescu va efectua începând de astăzi un stagiu de pregătire la Brașov unde se va pune accent pe pregătirea fizică. „Vom merge din nou într-un cantonament centralizat de 4-5 zile în care să putem să mai facem niște reglaje, să ne revenim în special la partea fizică. E greu de gestionat un program care nu este tip, cu jocuri la 4 și apoi la cinci zile. E greu de gestionat un astfel de program așa că întreruperile de campionat încercăm să le fructificăm la maxim pentru a reechilibra echipa din toate punctele de vedere”, a comentat Edi Iordănescu vizavi de acest stagiu. Și totuși, cât de mult va conta această pauză? Va ieși oare Pandurii din forma bună fotbalistică arătată? „De obicei atunci când vin întreruperi și tu traversezi o perioadă bună te gândești că poate nu e bine venită pauza. Noi vom încerca să gestionăm bine acest moment, vom lucra pe un fond pozitiv pentru că moralul este la un nivel ridicat iar atunci când revenim în competiție să fim eficienți și să adunăm puncte”, a mai spus Edi Iordănescu.

    Cu Steaua în hotel

    La Brașov, cei de la Pandurii vor sta în același hotel cu Steaua București. Pe toată durata săptămânii cele două echipe vor sta sub același acoperiș, vor împărți cel mai probabil terenul de antrenament din zonă, ceea ce pare să nu fie o problemă. „Nu vor fi probleme”, a dat asigurări stelistul Duckadam.

    Totul pentru obiectiv

    Antrenorul pandurilor este convins că echipa lui va termina sezonul regulat pe loc de play-off. „De când am venit aici am spus următorul lucru: sunt plătit pentru a îndeplini nişte obiective, cum le îndeplinesc e problema mea. Noi stabilim un punctaj minim pe care trebuie să-l atingem și am făcut punctajul pe care trebuie să-l atingem ca să intrăm în play-off, dar neavând în spate un istoric pe care să-l uităm credem că având 38 de puncte ne asigură intrarea în play-off. Ne-am propus un punctaj pentru prima parte pe care l-am depășit. Nu puteam anticipa câte puncte facem în tur la începutul sezonului. Era un exercițiu de imaginație care nu ar fi avut nicio bază. Noi am vrut să facem minim 18 puncte, iar acest plafon depășit orice punct în plus ne ajută în partea a doua. Poți să mai faci pași greșiți și resimți mai puțin”, a comentat Edi Iordănescu.

    „Tot timpul gândesc pozitiv. Acum alternăm momente de joc bun cu cele de pragmatism. Rezultatele bune atrag rezultate bune. Începe să se lege o echipă aici, o familie”, Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: