spot_img
15 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertŞi-au dorit victoria! Pandurii, în play-off

    Şi-au dorit victoria! Pandurii, în play-off

    Oltenii au câştigat duelul contra moldovenilor, reuşind astfel să obţină prima victorie după trei etape. Pandurii Târgu-Jiu s-a impus la Severin, cu scorul de 2-1, împotriva echipei conduse de Leo Grozavu. Petre Grigoraş şi-a felicitat elevii şi speră ca aceştia să fie la fel de concentraţi şi în meciul următor, împotriva dinamoviştilor.

    pandurii

    Pandurii şi-a luat revanşa la Severin pentru eşecul suferit în ultima întâlnire cu moldovenii. „O partidă pe care ne-am dorit foarte mult să o câştigăm chiar în condiţiile în care situaţia este destul de grea la echipă şi e greu să-i motivezi, dar băieţii au dat dovadă încă o dată de mare caracter şi profesionalism şi şi-au făcut datoria şi în această seară contra unui adversar greu. Ştiam că este o echipă harnică, o echipă care aleargă foarte mult, este agresivă. Cred că am făcut un joc destul de bun”, a spus Petre Grigoraş, antrenor Pandurii.

    Ratări monumentale

    Deşi partida a început cu ocazii pentru oaspeţi, primii care au marcat au fost gorjenii, din penalti. Vașvari l-a faultat pe Antal în careu, iar Herea a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri. „Am avut câteva situaţii de a majora scorul, de a face 3 – 1, 4 – 1, dar …ratări monumentale. E bine că ajungem acolo, dar e păcat că nu am înscris mai mult”, a mai spus antrenorul pandurilor. Al doilea gol a venit în repriza a doua, în minutul 57, după ce Ţucudean a scăpat singur spre poarta lui Iliev, marcând dintr-un şut din interiorul careului de 16 metri.

    Emoţii pe final

    Finalul de meci a fost unul cu emoţii pentru gorjeni, însă, din fericire Pandurii a reuşit să obţină prima victorie după trei etape, urcând astfel pe loc de play-off. „Din fericire ne-am creat foarte mult situaţii de gol, dar din păcate nu am reuşit să marcăm decât două. La un moment dat, ne-am pus victoria la îndoială pentru că la 2 – 1 chiar am tremurat puţin pe final, cu toate că ar fi fost nedrept să fim egalaţi”, a declarat Grigoraş, după meciul cu FC Botoşani.

    grigoras

    Tehnicianul pandurilor speră ca echipa să rămână la fel de determinată şi în meciul următor cu Dinamo.

    Viitorul echipei, sub semnul întrebării

    Deşi au obţinut victoria, antrenorul gorjenilor a vorbit despre viitorul echipei cu o urmă de neîncredere. Acesta speră totuşi că lucrurile se vor îndrepta şi Pandurii va reuşi să reziste, în ciuda problemelor financiare, astfel încât să joace pe noul stadion de la Târgu-Jiu. „Îi felicit pe jucători pentru determinare, pentru dăruire, pentru tot ceea ce fac în această perioadă extrem de grea pentru club şi sperăm că totuşi cei din conducere vor reuşi măcar să ne dea speranţe că lucrurile se vor îndrepta. Ar fi păcat ca această echipă să dispară mai ales când ne uităm la acest stadion că se ridică şi echipa coboară”, a declarat Petre Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: