spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertŞi puţinul este de ajuns la Pandurii!

    Şi puţinul este de ajuns la Pandurii!

    Petre Grigoraş după remiza cu Astra: „Sunt mulţumit dintr-un anumit punct de vedere, că n-am pierdut”

    Pandurii şi Astra au dat-o la pace, 0-0. A nu se citi că a fost blat pentru că nu încape discuţia, ci pur şi simplu, ambele echipe au câştigat un punct mic. De fapt o jumătate de punct pentru că acest punct câştigat de Pandurii şi Astra la finalul sezonului regulat se va înjumătăţi. Nu a fost un super meci aşa cum era de aşteptat între două echipe care au terminat ultimul campionat pe podium, însă asta din cauza mai multor factori. Căldura, lipsa omogenităţii, dar mai ales lipsa unui ritm de joc au cântărit la final atunci când s-a tras linie…

    sport-01-2

    Şi Pandurii dar şi Astra au căutat să câştige, însă nu au reuşit. Aşa că la final toată lumea s-a declarat împăcată cu egalul. Gorjenii au rămas neînvinşi în acest sezon în care au ajuns la cota 4 puncte, în timp ce Astra a acumulat primul punct. „Sunt mulţumit dintr-un anumit punct de vedere, că n-am pierdut. Este important să strângem puncte”, a comentat Grig. Efectiv, gorjenii urmăresc să strângă cât mai multe puncte, iar aceste puncte adunate în urma unor evoluţii chiar şi mai puţin convingătoare să ajute echipa să-şi realizeze la final obiectivele. „Avem patru puncte, în situaţia în care şi acum am folosit trei jucători noi care nu au ritm de joc. Dar din moment ce i-am adus, doar jocul le poate da ritmul pentru a da randament. A intrat şi Jordy destul de bine, chiar dacă a făcut o greşeală care ne putea costa e un jucător valoros şi care va deveni de bază. Nici Obodo şi nici Herea nu au ritm, nici Ortega. E un risc asumat, trebuie să introducem jucătorii încet în echipă, iar asta ne poate afecta puţin jocul. Şi mai avem vreo patru jucători pe care trebuie să-i introducem la joc, dar trebuie aduşi la nivel optim”, spune Grigoraş.

    „Remiză echitabilă”

    Târgujienii se declară mulţumiţi în principiu de remiza cu Astra Giurgiu. „Prima repriză a fost mai ştearsă, dar am avut o ocazie mare prin Hora. În partea a doua a fost un meci pe contre, i-am ajutat şi noi puţin, au fost câteva contraatacuri bune. Partidă echilibrată, poate rezultatul este echitabil. Să nu uităm că am jucat cu campioana. Mă repet, jucătorii trebuie înţeleşi, au suferit mult în această partidă din cauza căldurii insuportabile. În plus, avem mulţi jucători nou-veniţi care sunt în urmă cu pregătirea. Pe asta mă voi concentra în perioada următoare, să-i aducem la parametri maximi, pentru a ne ajuta”, a mai declarat Petre Grigoraş.

    Şumudică, foc şi pară

    De partea opusă, cei de la Astra nu s-au entuziasmat prea tare pentru punctul câştigat la Severin. Într-o criză, Marius Şumudică a măturat pe jos cu elevii lui. „Suntem penibili! Nu se poate să ajungi în faţa porţii şi să tratezi fazele aşa. Arătăm rău! Nu avem agresivitate şi nu suntem proaspeţi, nu avem absolut nimic. Cu Dinamo am intrat pe vârfuri în teren pentru că sezonul trecut i-am bătut peste tot. Acum am venit la Pandurii, am avut ocazii şi n-am fost în stare să marcăm. Ne lipseşte un atacant, ne lipseşte Alibec. Când am spus că Alibec ne-a luat 50% din campionatul de anul trecut, lumea a zis că sunt nebun”, a declarat Marius Şumudică. În schimb, secundul său, Cristian Petre a fost mai puţin acid, ba chiar pacifist. „Căldură insuportabilă, cred că au fost cel puţin 50 de grade la nivelul solului. Ambele echipe au încercat, s-au străduit. Dar vremea a fost un adversar mult mai puternic pentru ambele echipe. Intensitatea nu putea fi mai mare. Echitabil. Şi noi şi ei am avut ocazii. Suntem mulţumiţi”, a declarat secundul celor de la Astra Giurgiu.

    „Jocul a avut de suferit din cauza căldurii. O căldură insuportabilă şi pe bancă, dar mai ales pentru cei care intră pe teren. E inuman să joci la 17.30. A fost un meci între locurile 1 şi 3, un meci jucat cred că la 40 de grade. Spectacolul nu avea cum să fie bun”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: