spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertŞicane între Lupusavei şi Vlaicu !

    Şicane între Lupusavei şi Vlaicu !

    Shooterul Energiei, Silviu Lupusavei a comentat evoluţia lui şi a echipei sale în acest campionat într-un interviu acordat pe siteul numaibaschet.ro. Jucătorul chiar a reclamat faptul că nu a fost ofertat de Energia, afirmaţie contrazisă de preşedintele secţiei Marius Vlaicu. Declaraţiile date de Lupusavei nu i-au picat bine conducătorului şef care susţine că în eventualitatea în care jucătorul îşi va găsi o altă echipă, atunci un alt jucător va fi adus la Energia.

    Săgeţi trimise de ambii

    Prima săgeată trimisă de Lupusavei actualei conduceri de la Energia este legată de o comparaţie între fost şi actuala conducere a secţiei de baschet. „Cei din conducere au fost mai apropiaţi de echipă în primul an şi au reuşit să se ţină de cuvânt mai bine decât cei aflaţi la conducere sezonul acesta. Chiar şi atmosfera din cadrul echipei mi-a plăcut mai mult, căci am fost parcă mai uniţi”, a spus Lupusavei.

    Ieri, Vlaicu a comentat şi el declaraţia făcută de jucător. „Dacă aşa a simţit domnul Lupusavei e decizia lui. Condiţiile au fost aceleaşi ca în primul an. La solicitările d-lui Lupusavei eu am răspuns pozitiv, chiar a solicitat să-şi schimbe domiciliu şi l-am ajutat. Referitor la bani, el a avut mai puţin însă nu cu mult, mai exact cu 100 euro. În plus, am încercat permanent să nu avem datorii, însă ştiţi şi dvs cum e în vreme de criză. Important e că şi-au primit banii, nu ca alţi jucători de la alte echipe”, a comentat Marius Vlaicu.

    O altă şicană a venit în ceea ce priveşte viitorul acestei echipe. „În decursul sezonului care s-a terminat cred că norocul şi încă un jucător care să vină de pe bancă pentru a ajuta echipa în felul lui au fost principalele lucruri ce au lipsit Energiei. Pe viitor, cei aflaţi la conducerea acestui club ar trebui să se gândească din timp ce echipă vor să construiască în sezonul ce urmează şi să nu mai amâne formarea echipei până în ultima clipă” a fost părerea pertinentă a baschetbalistului Lupusavei. Reacţia lui Vlaicu a fost pe măsură. „Mi-aş dori ca domnul Lupusavei să fie jucător în teren nu manager. E o sugestie a lui în calitate de jucător care nu e sub contract şi o iau ca atare. Eu personal am vorbit cu el şi am stabilit ceva, acum nu ştiu ce spune. Cert este că nu am discutat cu nici un jucător în privinţa viitoarelor contracte aşa că nu e nicio problemă dacă nu rămâne. Sunt mulţi jucători la nivelul contractului d-lui Lupusavei”, a mai menţionat Vlaicu.

    Aceste vorbe par a-l contrazice pe jucător care susţine că „de la Energia nu m-a sunat nimeni până acum şi tot ce am auzit este că se vor lua decizii începând cu 1 iulie. Deşi vreau să mă întorc la Energia, nu pot aştepta până la acea dată pentru a vedea dacă cei din conducere mă vor înapoi sau nu. Dacă până atunci voi avea o ofertă, voi fi nevoit să o accept”, a mai spus Lupusavei.

    Marius Vlaicu a comentat cele spuse mai sus de jucător. „Când a plecat, personal am vorbit cu el la telefon. I-am spus că vreau să rămână la Energia, el a spus că în cazul în care antrenorul Nikolic şi conducerea îl vrea se va întoarce la noi. Discuţia asta a avut loc pe 28 aprilie”, a încheiat Vlaicu.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: