spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSînmărtean şi Ţucudean, perlele pandurilor

    Sînmărtean şi Ţucudean, perlele pandurilor

    Răducan, laude la adresa celor doi panduri: „Sunt peste ce vedem în Liga 1”

    Lucian Sînmărtean este idolul multora. Ceea ce face acest jucător trecut de prima tinereţe este o încântare absolută. Mare păcat de vârsta pe care o are acest super fotbalist. Mijlocaşul adus în această vară la Târgu-Jiu efectiv face magie pe teren, încântă lumea care chiar au un motiv în plus să vadă Pandurii jucând. Şi chiar dacă nu mai este tânăr, Sînmărtean merită să fie la naţională pentru că efectiv fotbalul nostru nu mai are un alt produs la fel de bun…

    sport-01-13

    Un nou căpitan

    Lucian Sînmărtean este un model pentru tinerii de la Pandurii. Acest jucător i-a luat sub aripa lui pe toţi cei tineri, le dă sfaturi, îi ajută să progreseze. Iar cei tineri chiar au de la cine învăţa multe. Sînmărtean este genul de fotbalist care trebuie clonat, un talent care cel puţin pentru un an va juca de plăcere la Pandurii. Cu Sînmărtean în teren, Pandurii arată bine în ofensivă. Dribling halucinant, o ultimă pasă tot timpul reuşită, exact reţeta succesului. Nu degeaba Petre Grigoraş i-a şi pus pe braţ banderola de căpitan.

    Pariul lui Răducan

    Mergem mai departe, atacantul George Ţucudean a făcut la Mediaş un meci pe care îl va ţine minte toată viaţa. Două goluri şi o pasă de gol sunt realizările acestui vârf de lance. Deja, Ţucudean a ajuns la cota trei goluri în Liga 1, aşa că are toate şansele să-şi bată recordul de 7 goluri câte a marcat cel mai mult într-un sezon. La finalul meciului de la Mediaş, şeful pandurilor nu s-a sfiit să-i ridice şi el în slăvi pe cei doi jucători. „Felicit pe toată lumea, dar ceea ce fac Sînmărtean şi Ţucudean este peste ceea ce vedem săptămână de săptămână în Liga 1. Ţucudean va depăşi borna de 10 goluri”, este pariul lui Răducan. Acest atacant are planuri mari. „Mă bucur că am marcat şi sper să o fac în continuare. Avem ceva probleme, dar peste tot sunt aceste probleme. Conducerea face eforturi mari. Avem 12 puncte şi puteam avea mai multe. Am avut meciul cu CFR, puteam să mai luăm două puncte din acel meci, dar am primit gol. Şi cu Steaua am luat gol din gază fixă. Bine că nu am pierdut cu echipele care sunt la bătaie pentru play-off”, a mai declarat George Ţucudean.

    „Şi-a pierdut buletinul”

    Revenind la Luci Sînmărtean, preşedintele pandurilor spune că acest jucător joacă senzaţional. „Sînmărtean este jucătorul care vorba lui Smiley şi-a pierdut buletinul, face totul ce trebuie să facă cu mingea şi ne face bucuroşi pe toţi”, a subliniat Răducan. Ei bine, chiar la prezentarea oficială, Răducan a subliniat faptul că nu contează vârsta acestui jucător, ci calităţile pe care le are.

    Fani şi printre adversari

    Şi într-adevăr, acest jucător are fani şi printre adversari. Eric de Oliveira nu şi-a ascuns simpatia pe care o are pentru mijlocaşul pandurilor. „Este cel mai bun jucător din România. Este un fotbalist adevărat şi este o adevărată plăcere să joc cu el. la începutul acestui an am fost adversari în Arabia, acum în România. Îl apreciez foarte mult pe Lucian Sînmărtean, mă bucur de faptul că am ieşit cu el la o mas şi m-am bucurat de prezenţa lui. Este un mare fotbalist, dar şi un om deosebit”, a comentat şi Eric de Oliveira. Acesta a şi postat pe o reţea de socializare două poze în care apare lângă Sînmărtean, una făcută în Arabia şi alta la meciul de la Mediaş.

    „Avem jucători de mare calitate, mare caracter. Formăm o familie în vestiar, suntem uniţi. Sperăm să se rezolve şi problemele pe care le avem şi să fim liniştiţi. Normal că suntem îngrijoraţi. Dar, ne gândim la partea sportivă, ceilalţi se vor gândi ca lucrurile să se îndrepte şi în plan financiar. Am convingerea că se vor rezolva toate problemele”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: