spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
    AcasăNews AlertJoc slab, punct bun!

    Joc slab, punct bun!

    În urma unei prestaţii modeste, Pandurii a smuls un punct Viitorului !

    Viitorul nu arată bine pentru Pandurii. La modul cum a jucat echipa gorjeană în meciul cu Viitorul, meci încheiat cu scorul de 1-1, viitorul este sumbru. Din păcate, trupa lui Edi Iordănescu a făcut un meci modest, nu a contat mai deloc în atac, nu a reuşit să arate acea forţă de joc din partidele precedente. De partea opusă, Viitorul a jucat pe atac, a dominat, dar nu s-a descurcat prea bine acolo unde trebuia să o facă pentru a fi câştigătoare, în apropierea porţii adverse. Rămâne o remiză, dar şi o nouă şansă ratată de Pandurii de-a urca pe primul loc. Este a doua oară, după ce în sezonul regulat gorjenii au mai ratat o şansă de-a fi lideri, însă poate a treia oară e cu noroc.

    sport-02-14

    E bun şi egalul

    Pandurii juca ofensiv, combinativ, pragmatic. În meciul cu Viitorul elevii lui Iordănescu au fost doar eficienţi, au marcat la prima minge trimisă pe poartă prin Nicoară. Din păcate, blocul compact al defensivei oltene a stat jos, nu a mai existat acel pressing la mijlocul terenului, liniile coborând spre poarta lui Stanca. Totul a funcţionat binişor atunci când Săpunaru a fost pe teren, după ce s-a accidentat totul s-a schimbat în rău. Gorjenii au început să facă faţă tot mai greu raidurilor echipei lui Hagi care efectiv juca în jumătatea adversă. Şi fotbalul e drept, iar Vlad Rusu a marcat un gol care a însemnat egalitatea. În plus, oaspeţii pot invoca neacordarea unui penalti, dar şi neşansa la şutul lui Filip care a lovit transversala. S-a încheiat 1-1, un rezultat bun pentru alţii, însă judecând după prestaţia nereuşit, bun şi pentru gorjeni. Un punct e mai bun decât o înfrângere…

    „Nu meritam victoria”

    După un asemenea meci de chin, gorjenii nu aveau cum să fie nemulţumiţi. „Nu este cel mai important că am ratat acum locul 1. Ne aşteptam la un meci greu, o echipă cu spirit ofensiv, cea mai ofensivă echipă din campionat, au făcut o primă repriză bună, în timp ce noi am suferit. E important ca atunci când nu merge jocul să nu pierzi. Am scos un egal, puteam câştiga, dar să şi pierdem. Am felicitat băieţii pentru că au făcut un efort extraordinar. În playoff e bine să nu pierzi, să mişti clasamentul în fiecare meci. Egalul e bun pentru toată lumea, sigur că contracandidatele s-au bucurat. Şi noi vrem să vedem remize la alte meciuri”, spune Narcis Răducan. Şi Edi Iordănescu a recunoscut că echipa lui nu merita victoria. „Seară nefericită. Am luat un punct, l-am pus în clasament. Am vrut mai mult, dar nu meritam mai mult. Prima repriză a fost cea mai slabă din acest an competiţional. Nu am fost pregătiţi mental pentru acest joc. În ciuda jocului care a arătat cum a arătat, dacă eram atenţi şi gestionam mai bine jocul, cu maturitate puteam scoate mai mult, dar nu meritam. Mergem înainte, sunt jocuri grele în continuare, sunt foarte multe lucruri care nu au funcţionat individual şi colectiv. Mi-ar fi mai uşor să spun ce nu a funcţionat. Vom încerca să scoatem cât mai mult din jocul viitor”, a comentat Iordănescu.

    Hagi ne dă favoriţi la campionat!

    În schimb, Gică Hagi era mulţumit de prestaţia echipei sale, dar nemulţumit de rezultat. „Felicit Pandurii, este înaintea noastră. Echipă puternică, dar şi noi suntem foarte buni. Ne-am impus, am dominat meciul de la început până la final. Am suferit, am avut probleme în ultimii 30 metrii. Ne-am creat ocazii, presiune, posesie mai mult decât Pandurii. Meritam să câştigăm dar nu am reuşit deşi am jucat un fotbal bun”, spune Hagi. Acesta spune că Pandurii rămâne o candidată la titlu. „Pandurii este o echipă şmecheră, cu experienţă care profită când are ocazia. Pandurii vrea să câştige campionatul, nu ce spun ei. Vor să ia campionatul. Sunt puternici din toate punctele de vedere, Târgu-Jiul e puternică. Se va bate la campionat. Din punctul meu de vedere Dinamo, Târgu-Jiul Şi Steaua se bat la campionat”, a spus după meci Gică Hagi.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: