spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertŞoc în fotbal, Gorjul în suspans !

    Şoc în fotbal, Gorjul în suspans !

    Toţi cei şase care vor vota la alegerile FRF spun: „cine va fi ales preşedinte să-şi respecte promisiunile”

    4 martie 2014 va rămâne o dată importantă în calendarul fotbalului românesc. Nu că vreo echipă de fotbal a reuşit vreo mare victorie sau s-a făcut de râs. Ieri, judecătorii au dat verdictul în „Dosarul Transferurilor” condamnându-i la închisoare pe toţi cei opt inculpaţi. Unul dintre cei opt este şi Gică Popescu, cel care astăzi se putea încununa ca şef la FRF. Dar, fostul internaţional nu a mai apucat să ajungă preşedintele Federaţiei Române de Fotbal ci va ajunge după gratii. Practic, toate calculele au fost date peste cap, iar astăzi orice se poate întâmpla la FRF. La aceste alegeri, judeţul nostru are şase voturi dintr-un total de 229, un număr mic dar care poate face diferenţa. Înainte de alegeri, toată lumea din Gorj a refuzat să se pronunţe pe cine va vota, favoriţi fiind Vasile Avram şi Răzvan Burleanu.

    Toată lumea: „să-şi respecte proiectul”

    În condiţiile în care Gică Popesu nu va mai candida la şefia FRF, voturile pe care miza Popescu vor fi împărţite între candidaţi. Niciunul din cei şase oameni care vor reprezenta Gorjul la alegerile FRF nu a vrut să anunţe pe cine va vota. „Contează cine va ieşi, eu sper ca cel care va fi preşedinte al FRF să facă totul pentru binele fotbalului nostru”, a mai comentat Pârvulescu. Ei bine, toţi oficialii gorjeni au fost pe aceeaşi lungime de undă chiar dacă nu se aflau împreună ieri. „Este foarte important ca cel care va deveni preşedinte al Federaţiei să se ţină de promisiunile din campania electorală”, a declarat directorul LPS-ului, Gabriel Răscol. Aceeaşi opinie a avut-oi şi şeful AJF-ului, Mihai Prunariu. „Votul este secret. Aştept o schimbare şi o îmbunătăţire a fotbalului, proiectele sunt bune, acum trebuie să fie şi realizate”, a punctat Prunariu. În schimb, directorul sportiv al Minerului Motru, Mihai Cernica vine şi cu o propunere. „Noi votăm, le dăm votul, dar cel care iasă şi nu se ţine de cuvânt să-şi dea demisia. Nu cred că va mai fi vreun preşedinte care să stea ca şi Mircea Sandu mulţi ani la FRF”, a declarat Cernica.

    Se boicotează alegerile?

    La câteva ore după aflarea verdictelor din Dosarul Transferurilor a şi apărut pe piaţă o informaţie potrivit căreia unele persoane cu influenţă din Federaţie, Mircea Sandu şi Adalbert Kassai fac toate eforturile ca alegerile de astăzi să nu se mai ţină. Se vehiculează ideea ca delegaţii la Adunarea Generală să nu se prezinte, şi astfel să nu existe cvorum pentru a fi validate aceste alegeri.

    Cine iasă?

    Lupta pentru şefia FRF pare să se dea între două persoane. Este vorba de Vasile Avram, fost arbitru şi actualmente şef la Asociaţia Municipală Bucureşti. Contracandidatul cel mai tare al acestuia pare să fie Răzvan Burleanu, şef la Federaţia de Mini fotbal, un om de fotbal mai puţin mediatizat şi care are un program de „guvernare” bun. Rămâne de văzut unde va ajunge grosul voturilor lui Popescu, pentru că este evident că acele voturi vor cântări decisiv.

    Ei vor vota pentru Gorj:
    Mihai Prunariu – preşedinte AJF
    Gabriel Răscol – director LPS Târgu-Jiu
    Eugen Pârvulescu – preşedinte Pandurii
    Mihai Cernica – director sportiv Minerul Motru
    Gheorghe Voinescu –organizator competiţii Jiul Rovinari
    Lucian Mărgineanu – preşedinte Ştiinţa Turceni

    Lista cu candidaţii la şefia FRF
    Vasile Avram
    Răzvan Burleanu
    Gheorghe Chivorchian
    Marcel Puşcaş
    Sorin Rădulescu

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: