spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSOS - salvaţi Pandurii !

    SOS – salvaţi Pandurii !

    Perioadă decisivă, dacă nu se găsesc rapid bani echipa va muri

    Pandurii trebuie să existe. Pandurii trebuie să aibă continuitate. Indiferent de cine este şef la echipă, Pandurii trebuie să fie în continuare clubul ce reprezintă Gorjul în Liga 1. Se face stadion de patru stele să joace pe el Doina Gorjului? Nu, Pandurii trebuie să existe în continuare, iar în aceste zile toţi factorii cu putere de decizie trebuie să se strângă la un loc şi să salveze Pandurii. Dacă acest club va muri, toţi, dar absolut toţi vor fi de vină, de la membrii asociaţi, preşedinte poate şi presă. Mai mult, Narcis Răducan prin natura funcţiei pe care o deţine trebuie să arate că este conducător adevărat şi să facă şi el cât poate pentru a veni în ajutorul clubului care i-a băgat în casă peste 150 de mii de euro ! Şi poate face şi mai mult decât să-şi reducă salariul cu 30%, poate şi trebuie să aducă bani la club din sponsorizări. Asta face un manager, nu doar aşteaptă să i se dea bani pe care să-i dirijeze după bunul plac. Ba mai mult, Răducan ar trebui să nu mai ia în calcul plecarea, să-şi ducă crucea până la capăt în vara viitoare, iar atunci să vedem dacă a îngropat echipa sau a salvat-o. Ar fi greu, dacă nu imposibil pentru oricine ar veni la club acum să salveze echipa pentru că nu ar şti care este situaţia reală a datoriilor…

    sport-01-30

    Faceţi ceva până nu e târziu !

    Cumpărarea a 10 sau 20 de abonamente nu este soluţia salvatoare pentru echipă. Este doar un gest care nu ajută prea mult un club îngropat în datorii. Obligaţia tuturor celor care îşi leagă numele de Pandurii este să salveze această echipă. În Târgu-Jiu se face un stadion, în Târgu-Jiu sunt mulţi iubitori de fotbal care merită să aibă echipă în Liga 1. Autorităţile, oamenii cu putere de decizie trebuie să facă şi pe dracu-n patru să salveze clubul. Chiar nu sunt oameni de afaceri, oameni cu afaceri de milioane care să vină lângă echipă în anumite condiţii? Nimeni nu va da bani fără să ştie ce direcţie vor avea bani, aşa că cine mai este prin club are obligaţia să dea dovadă de transparenţă. Săptămâna viitoare este ziua Z, ziua în care de Pandurii se poate alege praful. E timpul ca cineva să vină acum şi să salveze Pandurii, aşa cum Condescu a făcut-o în trecut de vreo 2-3 ori. Dacă acel individ a reuşit, actualii şefi de ce nu ar reuşi!? Nu vor sau nu pot!?

    Soartă grea

    Pandurii este cu un picior şi jumătate în groapă. Este şi Răducan de vină pentru situaţia actuală, dar şi acţionarii, cei care deşi s-au întâlnit de N ori nu au găsit soluţia salvatoare pentru echipă. Pandurii pare să aibă soarta Energiei, sportul poate muri în Gorj tocmai în momentul în care la Târgu Jiu răsar arene senzaţionale. Vom avea sală de sport şi stadion, dar nu vom avea echipe. Parcă e un blestem… Este clar pentru toată lumea că fotbalul gorjean stă agăţat de un fir de păr. Joi, nici măcar Narcis Răducan nu a venit la conferinţa de presă săptămânală, probabil prins fiind cu rezolvarea problemelor financiare. Măcar dacă ar fi găsit o soluţie. Unde mai pui că târgujienii trebuie să achite rapid nişte litigii pentru a nu foi depunctaţi, ceea ce ar fi maxim! Dar nu, maxim ar fi să se ajungă la faliment, un faliment evitat de alţii în trecut, unii care reuşeau să ia credite de pe la bănci pentru salvarea echipei.

    P.S. Narcis Răducan nu ne este un personaj simpatic, dar nici antipatic aşa cum am fost acuzaţi în ultima vreme. Pe unii i-a deranjat tare mult ce s-a scris despre acest conducător, dar chiar nu ne contează ce cred unii şi alţii. Noi vom continua să scriem lucrurile care ni se par anormale, şi facem totul pentru ca greşelile să fie îndreptate. Nu ne-am făcut un scop din a-l bombarda pe Răducan, dar nici ochii nu-i mai închidem când se calcă pe bec şi clubul are de suferit. Tot ceea ce contează este ca echipa de fotbal Pandurii să existe. Şi tocmai de aceea, toţi oamenii cu putere de decizie, oameni care poate pe spinarea echipei şi-au făcut şi campanie de imagine să ajute clubul cu bani. Indiferent dacă Răducan va mai continua la Pandurii şi din vară încolo, această echipă trebuie să existe în Liga 1. Asta este politica pe care o facem, cu riscul de a deranja: VREM ECHIPĂ în LIGA 1! Membrii asociaţi să-şi plătească cota parte, iar Răducan să aducă şi el bani la club, exact rolul unui manager.

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: