spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSă spargem gheaţa!

    Să spargem gheaţa!

    Vicecampioana Pandurii Târgu-Jiu şi-a schimbat antrenorul şi speră să schimbe şi evoluţia din partidele de acasă. Meciul de duminică de la ora 17.00 cu ACS Poli Timişoara va fi meciul de redebut pe banca pandurilor a lui Petre Grigoraş, tehnician care a preluat echipa doar cu câteva ore înainte de acest joc. Chiar dacă în ultimele zile a fost o întreagă nebunie, gorjenii nu se gândesc decât la victorie. „Sperăm să câştigăm, e timpul să luăm şi noi trei puncte acasă. Nu am mai câştigat din decembrie, vrem să câştigăm acum”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu.

    Miza pe puncte

    Cele trei puncte puse în joc la meciul de duminică contează foarte mult. „Sunt puncte foarte importante. Chiar dacă Vaslui şi Dinamo s-au desprins în clasament, noi tragem speranţe să revenim în cursă. Ne dorim victoria, e foarte important, avem nevoie de o descătuşare mai ales acasă unde nu am mai câştigat de etape bune. Cred că pe U Cluj am învins-o ultima dată, oricum, ştiu că nu am câştigat niciun meci acasă în retur”, a mai comentat Eugen Pârvulescu. Nu doar pentru Pandurii este important acest joc, ci şi pentru Poli Timişoara. Bănăţenii se luptă pentru evitarea retrogradării, iar câştigarea a cel puţin un punct la Târgu-Jiu i-ar ajuta mult în clasament. „Echipa din Timişoara vine după un eşec acasă în ultima etapă, sunt şi ei angrenaţi în lupta pentru evitarea retrogradării. Au antrenor tânăr, ambiţios, îl ştiu ca jucător pe Dan Alexa şi e o persoană care este foarte ambiţioasă. Îi prevăd o carieră frumoasă în antrenorat lui dan Alexa”, a mai declarat Pârvulescu.

    Debut cu dreptul?

    Demis de fani, Cristi Pustai a părăsit Pandurii înaintea partidei cu Poli Timişoara. „Cu 2-3 victorii consecutive s-ar putea să mai fie o speranţă”, a spus Pustai la despărţire. Locul acestui tehnician va fi luat de Petre Grigoraş, tehnician care va lua loc pe bancă la acest joc cu Timişoara. „Pe bancă sperăm să stea noul antrenor. Va fi debutul unui nou antrenor, sper să fie de bun augur. Tribunele sperăm să fie populate, estimăm peste 6.000 spectatori pentru că va fi timp frumos şi în sfârşit jucăm la oră accesibilă, ora 17.00”, a mai punctat Eugen Pârvulescu. Dacă Petre Grigoraş va accepta să stea pe banca tehnică, atunci e clar că acesta va avea parte de o primire mai mult decât călduroasă.

    Cu ochii pe alţii

    Cei de la Pandurii vor sta cu ochii aţintiţi şi pe alte partide. Nu de alta, dar situaţia din clasament îi face pe olteni să stea cu degetele încrucişate la partidele lui Dinamo şi FC Vaslui. Cei de la Dinamo vor juca pe terenul Concordiei Chiajna, în timp ce moldovenii de la FC Vaslui, în cazul în care vor face deplasarea vor avea de înfruntat o altă echipă aflată într-o zonă periculoasă în Liga 1, Universitatea Cluj. „Este o etapă importantă. Nu cred că vor câştiga ambele echipe cu care ne batem noi, aş vrea ca Dinamo să nu câştige la Chjiajna şi nici FC Vaslui la Cluj”, a mai recunoscut Pârvulescu.

    „E timpul să câştigăm. Ne aşteaptă un meci greu, Timişoara va veni să obţină măcar un punct, dar noi cu ajutorul publicului ne vom impune şi vom lua gură importantă de oxigen”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: