Sportivă din Gorj, clasată pe locul 8 la Campionatul European

0
11

Carla Antonia Popescu este o jucătoare de bază a echipei naționale de baschet a României U 18, care a ocupat un meritoriu loc 8, la Campionatului European U18 – Divizia B, care s-a desfășurat în Irlanda în urmă cu puțin timp. Carla s-a născut în Târgu Jiu, iar acum face parte din echipa campioană a României CSS Târgoviște. Baschetbalista face parte și din lotul de senioare al echipei României.

Carla Antonia Popescu, gorjeanca cu origini cubaneze, bunica ei fiind Lazara Popescu, o cubaneză stabilită în Târgu Jiu după terminarea facultății, a acordat un scurt interviu pentru site-ul clubului CSM Târgoviște. „Campionatul European este o competiție puternică și importantă pentru toți jucătorii de baschet aflați într-un stagiu de formare din punct de vedere sportiv. În opinia mea, această competiție îți oferă șansa de a-ți arăta adevărata valoare la nivel internațional. Este o luptă continuă pentru fiecare punct pus în joc și fiecare echipă dă tot ce are mai bun pentru victorie. Pentru mine, participarea la Campionatul European și prezenta în echipa națională este un privilegiu. Mă bucur că fac parte din aceasta echipa (familie). Am muncit foarte mult cu toții, atât noi fetele, cât și staff-ul tehnic”.

Carla a mai spus că își dorește să obțină performanțe cu echipa sa de club în sezonul următor al Ligii Naționale: „Următorul sezon de Liga Națională va fi unul important pentru noi și echipa noastră. Ne vom bate in fiecare meci pentru păstra tradiția baschetului târgoviștean. Vom munci din greu pentru cele mai bune rezultate. Doresc să le transmit fanilor târgovișteni că ne dorim să vina la meciuri, să susțină echipa indiferent de circumstanțe și să se bucure de fiecare moment alături de noi, pentru că întotdeuna suporterii sunt al 6-lea jucător din teren”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here