spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSportivă din Târgu Jiu, campioană europeană

    Sportivă din Târgu Jiu, campioană europeană

    Baschetbalista din Târgu Jiu Carla Antonia Popescu, a devenit campioană europeană universitară. Acesta este fiica antrenorului de la CSM Târgu Jiu, Carlos Popescu.
    „Carla Antonia Popescu, gorjeanca și târgujianca noastră, jucatoare de baschet în echipele națioanale ale României, atat la 3×3 cât și la 5×5, precum și în Liga Națională de Baschet Feminin, fiica antrenorului de baschet Prof. Carlos Popescu, este CAMPIOANĂ EUROPEANĂ UNIVERSITARĂ cu echipa de Baschet 5×5 Feminin a Universitatii din Pitești. Studentele din Pitești se impun la Jocurile Europene Universitare în fața Universității Vasyl Stefanyk din Ucraina cu scorul de 54 la 44.
    Componență echipă Baschet 5×5 Feminin: Dora Ardelean, Alina Podar, Alexandra Ghiță, Ioana Ghizila, Ecaterina Armanu, Ioana Bota, Carla Antonia Popescu, Evelina Petrof, Ștefania Cătinean, Teodora Neagu.
    Felicitări studentelor și staff-ului tehnic al Universtitatii din Pitești!
    Felicitări Carla pentru toate performantele sportive obținute, felicitări familiei tale pentru susținere, mult succes în viitor și multă sănătate!“, a transmis Marius Vlaicu, arbitru de baschet, pe pagina sa de Facebook.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: