Sportivii Gorjului, premiați

0
8

Sportivii gorjului premiați de autorități. Evenimentul a avut loc ieri în prezența președintelui Consiliului Județean. Campionii gorjului au promis pntru 2019 rezultate mai bune iar autoritățile proiecte benefice dezvoltării laturi sportive.

Au fost premiați sportivii cu rezultate deosebite în anul 2018 ai Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu. Au fost acordate 23 de premii în valoare totală de 18.000 de lei. “Și anul acesta am avut prezultate foarte bune. Se putea mai mult dar e vorbă de la noi mai puțin de la Dumnezeu mai mult. În 2019 să fie un an și mai bun așa cum ne-am obișnuit ca anul care vine să fie mai bun pentru elevii Clubului nostru”, a declarant Mihai Prunariu președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

Recunoaștere

Șeful județului le-a promis sportivilor premii mai mari începând din 2019.“Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru județul Gorj.Vom încerca din 2019 să respectăm un proiect mult mai mare și să reușim să alocăm mai mulți bani pentru a vă stimula și a vă recunoaște munca. Să ne vedem în 2019 cu cât mai multe medalii pentru voi și pentru județul Gorj”, a declarat președintele Cosmin Popescu.

Speranțe

Campionii Gorjului speră ca noul an să le aducă medalii mai multe. Pentru sportivul Adrian Garcea 2018 a fost un succes continuu. „A fost un an bun. Am reușit să bat două recorduri naționale unul al fostului sportiv Ionuț Bură. Și ne așteptăm pentru ca în 2019 să avem rezultate și mai bune”, a declarat atletul Adrian Garcea
„De patru ani de zile ne desfășurăm activitatea în aer liber sau în diferite baze sportive. Așteptăm ca din 2019 să revenim la noi acasă, la Hotelul Sport, și vom face antrenamentele pe Stadionul din Târgu Jiu deci rezultatele vor fi sigur mai bune. Ne-am propus medalii internaționale care să mulțumească pe toată lumea”, a declarat antrenorul Ion Bură.

Sportivii ce au fost premiați sunt:

Secțiunea atletism feminin:
Băltoi Adela-Paulina–Premiul I;
Butnariu Alina-Dumitrița – Premiul II;
Cioveie Maria-Mihaela–Premiul III;
Corbu Violeta-Larisa–Mențiune.

Secțiunea atletism masculin:
Garcea Adrian – Premiul I;
Lupulescu Ștefan-Daniel – Premiul II.

Secțiunea box:
Andreas Loris – Premiul I;
Bălteanu Florin-Laurențiu-Premiul I;
Musteț Andrei – Premiul II;
Pirică Marius-Ion–Premiul III ;
Tudoran Eduard-Florin–Premiul III ;
Blidaru Monica-Adelina–Mențiune;
Bocean Ana – Maria–Mențiune;
Bostan Maria-Alexandra–Mențiune;
Mărunțelu Denisa-Florina–Mențiune;
Sulea Alina – Mențiune.

Secțiunea Lupte:
Besliu Alexandru – Premiul I;
Igoianu Emilian-Ștefan – Premiul II.
Secțiunea Radioamatorism:
Burci Daniela-Georgiana – Premiul I ;
Mija Denise-Mihaela-Premiul I;
Marcu Valentina-Adriana – Premiul I;
Manea Ramona-Maria – Premiul II;
Mija Amelia-Eliana – Premiul II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here