spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSportul, următoarea victimă?

    Sportul, următoarea victimă?

    – De cinci meciuri târgujienii fac furori în Liga 1

    Sportul: Viciu – Maxim, D. Lung, Raţiu, Ciupe – Postolache, Ferfelea, Cr. Irimia, Cruceru – T. Bălan, Curelea. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
    Pandurii: Mingote – Matei, Viera, I. Rada, Grecu – Băcilă, Voiculeţ, Vranjes, Nistor – Stromajer, Lemnaru. Antrenor: Petre Grigoraş.
    Vor arbitra: Georgian Ionescu (central) – Vladimir Urzică, Ovidiu Artene (asistenţi) – Mihai Ene (rezervă)
    Observatori: Constantin Ştefan, Sorin Satmari
    Stadion: „Regie” (Bucureşti), vineri, ora 17.00
    Televizat: GSPTV – live

    Pandurii sunt de neoprit. În ultimele cinci meciuri elevii lui Grigoraş au reuşit să-şi tragă partea leului cu patru victorii şi o remiză, astfel că gorjenii sunt pe cai mari. Trupa noastră vrea să obţină încă un rezultat pozitiv în confruntarea din Regie. Cu o victorie, gorjenii scapă de retrogradare în timp ce adversarii lor pică îşi compromit şi şansele matematice de-a supravieţui în primul eşalon.

    Meci cu miză

    Ultima vizită a pandurilor în Regie a fost de coşmar. A fost un eşec cu 4-0 care ne scuteşte de orice comentarii, acel meci desfăşurându-se în urmă cu patru ani. Cu siguranţă la anul gorjenii nu se vor mai întâlni cu studenţii din Regie pentru că aceştia din urmă vor retrograda la finele acestui sezon, în timp ce târgujienii vor intra în cel de-al şaptelea sezon consecutiv de Liga 1.
    Astfel, meciul de astăzi este unul în care oaspeţii sunt favoriţi. Dar, calculul hârtiei poate fi dat peste cap, Sportul demonstrând în ultimul timp că poate fi o nucă greu de spart. Motivele au fost explicate chiar de preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu. „O să ne fie foarte greu cu Sportul Studenţesc. Dacă este să ne uităm la clasament nu se anunţă o partidă grea, însă Sportul este o echipă imprevizibilă care poate face oricând surprize. A învins cu 3-0 pe Universitatea Craiova, a condus Steaua timp de 60 de minute, a pierdut cu Timişoara în minutele de prelungire. Sportul cred că este prima echipă retrogradată, însă tot au o miză, vor să facă baremul de 25 de puncte”, a comentat Pârvulescu. Acesta totuşi spune că se poate obţine un rezultat pozitiv în această confruntare. „Noi suntem pe val, vrem să câştigăm meciul pentru a ajunge la minus trei la adevăr. Putem fii de Paşte scutiţi de griji. Trebuie să fim concentraţi şi motivaţi să nu pierdem”, a mai spus Pârvulescu.
    Antrenorul secund al pandurilor. Marian Dinu a fost cam pe aceeaşi lungime de undă. „Ne interesează să obţinem cele trei puncte la meciul de vineri şi după aceea să obţinem cât mai multe şi să încercăm să clasăm echipa pe un loc cât mai sus. Ţinem cont şi de banii care vin din televiziune, o sumă deloc de neglijat care poate să asigure şi o parte din bugetul pentru anul următor. Orice punct e bun. Vom juca la victorie pentru că dacă mergem să ne mulţumim cu puţin putem să nu ne alegem cu nimic dar dacă vom obţine un punct nu înseamnă că nu ne vom bucura”, a mai spus şi Dinu care a încheiat în notă optimistă. „Chiar şi în meciurile pierdute, evoluţia echipei a fost mult peste aşteptări. Eu am încredere în jucătorii noştri şi sunt convins că vor face tot posibilul să câştige. Sunt foarte montaţi, responsabili şi pe lângă banii pe care-i câştigă îşi doresc să-şi facă şi un nume. Sunt sigur că nu vom pierde”, a încheiat Dinu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: