spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertStadionul de la Târgu Jiu, rezervă pentru echipa lui Mititelu

    Stadionul de la Târgu Jiu, rezervă pentru echipa lui Mititelu

    Autoritățile din Târgu Jiu pun la dispoziție, din nou, stadionul municipal pentru CS Universitatea Craiova. Este pentru a treia oară când se vorbește despre o mutarea a echipei lui Mititelu pe arena din municipiul de reședință al Gorjului. De această dată, echipa din Bănie nu are unde să joace, pentru că la Craiova va avea loc un festival de muzică, ce se va desfășura pe stadionul Oblemenco.

    Echipele din Craiova nu pot juca pe „Ion Oblemenco” timp de aproape două luni, de pe 10 august până la începutul lunii octombrie, pentru că festivalul de muzică Intencity este programat între 26-28 august pe arena din Bănie. Autoritățile târgujiene și-ar dori ca meciurile să se desfășoare la Târgu Jiu, însă Mititelu ia în calcul și varianta mutării la Severin.
    „Pentru o perioadă de timp scurtă, noi am făcut mai multe demersuri și în trecut pentru ca Universitatea Craiova să ajungă să joace la Târgu Jiu. Cel puțin trei etape ne dorim să joace aici. Am luat legătura cu ei, le-am dat acceptul. S-au angajat că vor trimite un reprezentant pentru omologarea stadionului pentru meciurile de Liga Națională. Sperăm să avem stadionul plin. De mult caut să găsesc o echipă de ligă națională care să joace jocurile aici, la Târgu Jiu. Avem o bază sportivă minunată și ar fi bine să stabilizăm o echipă la Târgu Jiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: