spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertStaff-ul FRF, la Târgu-Jiu!

    Staff-ul FRF, la Târgu-Jiu!

    Mircea Sandu, alături de colaboratorii săi, va ajunge în această seară în oraşul lui Brâncuşi

    Timp de două zile, Târgu-Jiul va fi capitala fotbalului românesc. Practic, astăzi şi mâine cele mai importante persoane din fotbalul românesc vor fi prezente în oraşul nostru pentru a participa la o întâlnire zonală organizată de Federaţia Română de Fotbal. Astfel, în frunte cu Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu, mai marii de la FRF vor sta de vorbă cu reprezentanţii echipelor şi asociaţiilor judeţene din zece judeţe.

    În cadrul întâlnirii zonale dintre reprezentanţii cluburilor şi asociaţiilor judeţene afiliate la Federaţia Română de Fotbal şi oamenii cu putere de decizie din ultimul for, aceştia vor sta la masa discuţiilor pentru a lămuri şi rezolva problemele care există în teritoriu. În această seară vor veni primii invitaţi în frunte cu Mircea Sandu, Adalbert Kassai, Ionuţ Lupescu, Mircea Rădulescu, Dumitru Mihalache, Viorel Duru sau Vasile Avram. Toţi vor sta de vorbă cu cei 56 de membrii afiliaţi la FRF din cele zece judeţe participante. Este vorba de următoarele judeţe: Gorj, Olt, Vâlcea, Argeş, Dolj, Teleorman, Mehedinţi, Hunedoara, Caraş Severin şi Timiş. Aşadar, în această seară vor apărea oamenii din FRF, iar mâine dimineaţă, de la ora 9.00, va demara şedinţa. Gazda evenimentului, preşedintele AJF Gorj, a şi anunţat care este programul întâlnirii. „Va fi o prezentare a programelor FRF aflate în derulare, stadiul realizării stadionului Naţional, organizarea turneului final al Campionatului European U 19 şi a finalei Europa League 2012, gestionarea programelor de finanţare aflate sub egida FIFA şi UEFA şi perfecţionarea managementului FRF”, a spus Mihai Prunariu. Acesta a declarat şi că vizita mai marilor de la FRF în judeţ este un motiv de laudă. „Mă bucur că am reuşit să aducem la Târgu-Jiu această întâlnire zonală, este un lucru bun pentru noi şi ca imagine în ceea ce priveşte judeţul dar şi ca recunoaştere a rezultatelor bune din ultimul timp a AJF Gorj. Noi am solicitat ca această întâlnire să se organizeze la Târgu-Jiu. Vrem să demonstrăm că suntem o gazdă bună”, a spus Prunariu.

    Pe „mână” cu FRF-ul

    AJF Gorj se află în relaţii foarte bune cu FRF-ul. Forul suprem a repartizat, în urmă cu doi ani, o sumă de 10 mii de euro celor de la Gorj pentru construcţia unui sediu chiar în Complexul Sportiv. „Am primit, pe programul de dezvoltare al FRF, suma de 10 mii de euro pentru sediu. Sediul este ridicat complet la roşu. Mai avem de pus geamurile la etaj. Incluzând banii pe care i-am investit până acum, cred că cu o sumă sub 1,5 miliarde lei ne-am descurca şi am termina sediul. Nu ne grăbim cu sediul, cert este că sperăm ca, în cel mai scurt timp, să avem acolo două birouri funcţionale”, a mai spus Prunariu. Acesta crede că Federaţia nu va uita munca celor din teritoriu şi va repartiza AJF-urilor maşini. „Dacă FRF va obţine bani de la Loteria Română, cu care se află în litigiu, e posibil ca AJF-urile să primească şi câte o maşină autohtonă. Având contract cu Dacia, va fi ori un jeep Duster ori un MCV. La noi în judeţ ar fi foarte bun un Duster”, a încheiat Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: