spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertStart spre finală !

    Start spre finală !

    Primul adversar în cursa spre finală, Farul Constanţa

    În această după-amiază de la ora 16.00, Pandurii va juca la Târgu-Jiu în 16-imile Cupei României împotriva Farului Constanţa. Un meci cu o favorită certă, Pandurii, astfel că doar problema scorului se pune. În plus, Farul va veni la Târgu-Jiu cu rezervele jucătorilor care joacă în Liga a II-a, însă şi Cristi Pustai va trimite în teren rezervele. Va fi un joc între rezerve cu un deznodământ aproape ştiut. E greu de crezut că o echipă de Liga a II-a va elimina în deplasare tocmai vicecampioana României…

    Gând pentru finală

    Pandurii nu are voie să facă paşi greşiţi în meciul cu Farul Constanţa. Un eşec ar fi echivalentul unei mari ruşini. Nici nu contează coordonatele de pe care se va juca meciul, nu contează că Pandurii va trimite în teren rezervele atâta timp cât în faţă vor fi în calitate de adversari nişte puştani. „Nu avem voie să facem paşi greşiţi. Ne gândim doar la calificare. Sper să fie un meci uşor, să câştigăm şi astfel să ne calificăm mai departe. Nu desconsiderăm adversarul, dar totuşi noi suntem echipa vicecampioană a României”, spune Eugen Pârvulescu. Astfel, oficialul echipei nu concepe un alt rezultat decât victoria în meciul cu Farul de la Târgu-Jiu. Asta chiar dacă antrenorul Cristi Pustai va trimite în teren jucători de rezervă. „Nu vom neglija nici Cupa României şi nici campionatul. Vor intra în Cupă jucători care au evoluat mai puţin sau deloc iar cu Mediaşul ne aşteaptă un meci foarte greu, o echipă care de 4 etape nu a mai pierdut”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul echipei Pandurii. Gândurile pandurilor zboară spre fazele superioare ale Cupei. „Ne propunem să ajungem în finală, avem o şansă bună, dar depinde cum va face domnul profesor echipa. Trebuie să rămânem încrezători. Acum ceva timp am ajuns în semifinale cu Gaz Metan şi acum aştept să ajung în finală cu Pandurii”, spune Eric de Oliveira. Şi preşedintele executiv vrea să ajungă cu echipa în finală. „Dacă am terminat pe locul 2 în campionat şi am reuşit să ne calificăm în grupele Europa League, nu cred că ar fi chiar o mare surpriză să ne calificăm şi în finala Cupei şi să jucăm având trofeul pe masă”, a comentat Eugen Pârvulescu.

    Dacă oltenii vorbesc de o calificare în finală, cei de la Farul vorbesc de drumul care trebuie să-l parcurgă între Constanţa şi Târgu-Jiu. „Nu e corect ca o echipă de Liga a 2-a să bată 500 de kilometri pentru a juca acasă la echipa de Liga 1. Dar acestea sunt regulile şi trebuie să le respectăm, să jucăm”, spune patronul celor de la Farul Constanţa, Giani Nedelcu. Cât despre şansele la calificare,m lucrurile sunt clare. „100% nu vom trimite prima echipă. Asta pentru că aşa cum ne tratează ei, aşa ne comportăm şi noi, dar şi pentru că e obositor să ne purtăm titularii atâta amar de drum prin ţară, în condiţiile în care avem meciuri importante în campionat”, a mai adăugat Nedelcu. Deci, şi Farul Constanţa va trimite echipa a doua pe teren, aşa că ne putem aştepta la o victorie concludentă a pandurilor. Tot patronul Farului, spune că va veni special la Târgu-Jiu pentru a discuta cu Marin Condescu vizavi de un proces. „Îmi pare bine că am picat cu Pandurii, pentru că am ocazia să-l întreb ceva pe preşedintele clubului gorjean, Marin Condescu. Dacă era alt adversar, nu mă duceam la meci, dar, fiind vorba de Pandurii, voi merge. Asta pentru a-l chestiona pe Condescu în ce mod au scăpat ei de litigiul cu Internaţional Curtea de Argeş. La Federaţie a ajuns o hârtie că litigiul s-a închis, însă aşa băieţi buni sunt cei de la Curtea de Argeş, au renunţat la 500.000 de euro? Cum este dovedită, cu acte, stingerea datoriei, în condiţiile în care noi am pus poprire asupra conturilor bancare?”a punctat Nedelcu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: