spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSteaua a mai luat un pandur

    Steaua a mai luat un pandur

    Gigi Becali are o dambla. Vrea în echipa lui de luptători stelişti, panduri adevăraţi. Aşa se face că periodic latifundiarul din Pipera face oferte pentru jucători care joacă la Pandurii. În ultimul an, Gigi Becali a luat patru panduri, Martinovic, Stanca, Păcurar şi Gabi Matei. Acum stelistul îi mai vrea pe Stojan Vranjes dar şi pe Vlad Chiricheş. Ultimul a mai fost la un pas să semneze cu Steaua, însă nu şi-a mai pus semnătura pe contract. Acum, pandurul este foarte aproape de-a ajunge la Steaua. „Până la iarnă nu pleacă nimeni de la Pandurii”, a ţinut să spună preşedintele executiv al oltenilor, Eugen Pârvulescu.

    Rezervat pentru Steaua

    Vlad Chiricheş a trecut deja printr-un vestiar mare. A fost timp de un sezon jucătorul celor de la Benfica Lisabona pe când avea vârsta de 17 ani. Acum, Vlad Chiricheş este jucător de bază la Pandurii, şi în plus este cel mai de perspectivă fotbalist din lotul gorjenilor. Inevitabil, Steaua a pus ochii pe fundaşul pandurilor aşa că de mai multe ori a încercat să-l aducă în Ghencea. Ieri, clubul lui Gigi Becali a pornit o nouă ofensivă pentru asigurarea semnăturii jucătorului care se pare că a şi fost cedat de olteni la echipa roş-albastră. „Pentru mine Vlad Chiricheş este un jucător important. Eu stabilise cu cei din conducere să păstrăm tot lotul până în vara viitoare şi atunci să dăm drumul la 1-2 jucători. Acum nu ştiu dacă Vlad a ajuns la Steaua, ştiu doar că în cazul în care ceea ce se aude e real, atunci pentru noi e o pierdere. Indiscutabil Vlad este un jucător valoros, poate face faţă oricând, la orice echipă şi la orice naţională. Vă spun că acum poate juca titular la naţională fără nicio problemă. Poate pentru Vlad acest transfer este un pas înainte, însă mi-aş fi dorit ca el să plece abia din vara anului 2012”, a declarat Gigoraş.

    Pleacă la iarnă!?

    Aşa cum susţine Petre Grigoraş oficialii echipei gorjene i-au promis tehnicianul că nu vor ceda nici un jucător până la finalul actualului sezon. Din păcate pentru tehnician, cel puţin un jucător va pleca la iarnă, Vlad Chiricheş luând drumul Stelei. Tot acolo ar putea ajunge şi Stojan Vranjes, mijlocaş dorit de Gigi Becali după cele două goluri magnifice înscrise în poarta Braşovului.

    Totuşi, Vranjes mai are o ofertă din România, Rapidul fiind gata să-l ia pe mijlocaşul bosniac. În plus, impresarul lui Vranjes, Zvonko Milojkovic a fost văzut î unul din restaurantele din Bucureşti alături de preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe, semn că cei doi ar pune ceva la cale. „Noi nu avem nicio ofertă concretă pentru Stojan. Nu va pleca nimeni de la echipă”, a mai spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    „Vlad Chiricheş este un super jucător. Poate juca titular la naţională şi la orice echipă din Liga 1”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: