spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertStrăinii Energiei vor titlul naţional!

    Străinii Energiei vor titlul naţional!

    De astăzi, handbaliştii lui Andrieş vor trece efectiv la muncă

    În această vară, oficialii echipei de handbal Energia au făcut transferuri doar din străinătate. „Nu am avut ce aduce din România, dacă aveam de gând să ne luptăm la evitarea retrogradării în două săptămâni făceam echipă fără probleme. Dar, noi ne propunem să urcăm în clasament, vrem un loc în primele poziţii ale Ligii naţionale”, a declarat şeful secţiei de handbal de la Energia, Andrei Maioreanu. Zis şi făcut, cei de la Energia au renunţat la nouă jucători şi au adus cinci handbalişti străini cu care se vor bate la primele trei locuri.

    Se leagă prietenii

    Au fost aduşi cinci jucători străini şi urmează să mai vină unul. Sunt deja la Târgu-Jiu şi se antrenează de astăzi sub comanda lui Andrieş : Alvaro Rodrigues, Felipe Mota, Adrian Sifre Flores, Tadas Stankevicius şi Marinko Kekezovic. Cei cinci au gânduri mari la Târgu-Jiu, ba chiar se văd la finalul sezonului campioni ai României. Reunirea echipei de handbal Energia a avut loc la un restaurant din Târgu-Jiu, iar noile achiziţii au luat un prim contact cu cei care au rămas la Târgu-Jiu. Trebuie spus că grupul de jucători români a comunicat greu la început cu nou veniţii, însă căpitanul Paul Giotoiu a făcut un prim pas şi a mers să discute cu grupul de handbalişti străini care stătea deoparte la reunire. Încet, dar sigur, lucrurile au intrat în normal, iar în cel mai scurt timp după ce vor trece la treabă handbaliştii vor comunica mai mult, aşa că vestiarul Energiei se va suda.

    Puşi pe fapte mari

    La primul contact cu echipa, jucătorii nou veniţi au afişat un optimism debordant. „Sper să am mult succes cu această echipă. Sper să fiu de folos pentru a ne putea îndeplini obiectivele”, a declarat Andre Sifre Flores. Acesta a fost completat de portughezul Alvaro Rodrigues. „Obiectivul meu este să fiu cel mai bun şi de ce nu să fiu campion al României cu această echipă. Vreau să îmi aduc aportul pentru ca Energia să obţină un rezultat excelent în acest sezon”. Mesajele optimiste au continuat să vină şi din partea lui Felipe Mota. „Am venit la Târgu-Jiu pentru a face din Energia echipa numărul 1 în România, pentru a câştiga campionatul. Am jucat contra Energiei în partida de acum patru ani de la Târgu-Jiu din cupele europene. A fost acum mult timp, dar echipa părea puternică, sper ca în acest an să fie şi mai puternică”, a spus Felipe Mota.

    Şi pivotul Tadas Stankevicius este pus pe fapte mari. „Mai întâi, vreau să spun că sunt foarte bucuros că sunt aici. Energia este o echipă foarte bună. Trebuie să luptăm în toate meciurile şi să facem jocuri bune în următorul sezon pentru a evolua în cupele europene. Cred că echipa va fi mai puternică cu noii veniţi”, a spus Stankevicius. În fine, extrema Marinko Kekezovic este şi el capacitat să facă un an bun. „Sunt bucuros să fac parte din acest proiect pentru că Energia este o echipă bună. Cred că jucătorii care sunt aici, împreună cu nou- veniţii vor forma o echipă bună pentru următorul sezon. Sper să nu avem parte de accidentări şi să facem o treabă bună”, a conchis Kekezovic.

    De azi, la treabă

    Dacă reunirea a fost la un restaurant, de astăzi handbaliştii vor trece serios la treabă. Liviu Andrieş alături de stafful său îi va tortura două săptămâni cu antrenamente de acumulare fizică. Astăzi de la ora 9:30 va avea loc primul antrenament care se va efectua în Stadionul Municipal, iar după-amiază de la ora 17:30 în sala de sport de la LPS Târgu-Jiu, Andrieş îi va urmări ce pot pe noii handbalişti ai oltenilor.

    Lotul prezent la reunire:

    Cristian Antonaru şi George Şelaru (portari), Florin Acatrinei, Dorin Dragnea, Paul Giotoiu, Laurenţiu Dinescu, Darius Apolzan, Bogdan Mănescu, Alexandru Mănescu, Felipe Mota, Marinko Kekozovic, Alvaro Rodrigues, Andrian Sifre Flores, Tadas Stankevicius.

    Antrenor principal: Liviu Andrieş.
    Antrenor secund: Adrian Gorun.
    Preparator fizic: Ion Avramescu.
    Maseur: Petre Tocaru.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: