spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertStromajer şi Iordache, liberi să plece!

    Stromajer şi Iordache, liberi să plece!

    – Condescu: „Ilie şi Jaka să vină să-şi facă hârtiile”

    E vremea schimbărilor la Pandurii. Lotul gorjenilor a suferit multe modificări faţă de cel de anul trecut din vremea aceasta. În acest moment mai sunt doar câţiva jucători care erau suverani de drept în ediţia trecută de campionat. La cei la care s-a renunţat au plecat, ori sunt pe picior de plecare. Mai nou, gorjenii sunt dispuşi să-şi lase jucătorii să plece gratis, astfel evitându-se unele cheltuieli inutile.

    Go Jaka, go !

    Jaka Stromajer n-a mai dat niciun semn de viaţă, iar oficialii de la Pandurii au anunţat ieri, prin vocea preşedintelui Marin Condescu, că slovenul e liber să-şi vadă de drum. „Pe Stromajer îl lăsăm să plece. Şi-a făcut datoria faţă de club, ce să-i mai zicem? E liber. Să vină să-şi facă hârtiile de încetare a contractului, iar dacă nu vine îi trimitem noi actele”, a comentat ieri Condescu. Astfel, mai mult ca sigur Jaka Stromajer nu va mai fi primit la Pandurii.
    Oricum, acest jucător nu ne-a prea ajutat până acum, aşa că nu este o mare pierdere faptul că se va renunţa definitiv la un atacant care înscrie o medie de 2 goluri pe sezon.

    Economii şi cu Ilie

    Cei de la Pandurii vor să facă şi economii. Astfel, Condescu este de părere că în situaţia lui Ilie Iordache clubul va ieşi pe plus dacă va renunţa la jucător. „Şi Ilie Iordache e liber să plece. Nu a confirmat, iar în contract am fost destul de clari şi ne putem despărţi de el. Ilie mai are contract până la vară, de ce să-i mai plătim 25 de mii de euro? Avem de ales, să-l plătim până la vară sau îl lăsăm? Dacă nu te ajută, ce facem, îl plătim degeaba? E liber şi el, îl aşteptăm să-şi facă hârtiile”, a comentat Condescu.

    „Vin să-mi fac hârtia”

    Ieri, Ilie Iordache era în capitală, însă astăzi va fi la Târgu-Jiu. Se pare că jucătorul va accepta propunerea lui Condescu şi va veni să-şi ia hârtia. Mai mult, despre Iordache umbla vorba prin Târgu-Jiu că şi-a găsit deja echipă, însă această informaţie a fost infirmată de jucător. „Nu am echipă, dar nu pot să stau la echipa a doua. Încerc să-mi caut alt angajament. E greu când te dă afară să găseşti echipă. Cine te cumpără de la echipa a doua? Mi-au promis că pot pleca liber de contract, să nu se mai ajungă la situaţia din trecut. Sper să-mi dea şi banii la zi. Nu cred că o să fie probleme. De altfel, banii sunt la zi, doar luna decembrie e neplătită. Oricum, mai aveam 6 luni de contract cu Pandurii”, a mai declarat şi Ilie Iordache.

    Chibulcutean şi Arrieta, la Pandurii 2

    Doi foşti divizionari A, Alin Chibulcutean şi Ibon Arrieta, fac parte din lotul echipei a doua a târgujienilor. Astfel, cei doi sunt sub comanda lui Gabi Zahiu în primul stagiu de pregătire care se efectuează la Târg- Jiu. „Chibu va intra în programul echipei de marţi dimineaţa. A fost învoit o zi pentru a-şi rezolva o problemă personală. Arrieta este deja în programul echipei a doua”, a comentat ieri Gabi Zahiu.
    Pandurii 2 efectuează un prim cantonament la Târgu-Jiu, antrenorul Zahiu impunând un program cu trei antrenamente pe zi. „Am 27 de jucători din care 7 sunt juniori. Avem trei antrenamente pe zi, primul la 7:45, al doilea la 11:00 iar al treilea la 17:00”, a mai spus Zahiu.

    Orac şi Iordache, la medic

    Disponibilizaţi de la echipa mare, Daniel Orac şi Adrian Iordache s-au accidentat la antrenamentele echipei a doua. Ambii se află în Bucureşti pentru a fi controlaţi medical de medicul naţionalei, Pompiliu Popescu. „Adrian Iordache şi Orac sunt la Bucureşti pentru că sunt accidentaţi şi au mers la Pompiliu Popescu. În funcţie de diagnostic vom vedea dacă intră sau nu în programul echipei”, a mai spus Zahiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: