spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Am suferit la exprimare, a fost sub aşteptări"

    „Am suferit la exprimare, a fost sub aşteptări”

    Petre Grigoraş recunoaşte că în momentul în care a venit la Pandurii avea o altă impresie despre echipă şi jucători. Între timp, antrenorul s-a lămurit cum stă treaba, aşa că poate trage primele concluzii. Marele minus e legat de exprimarea echipei, în rest antrenorul nu are ce le reproşa elevilor săi pentru perioada în care a lucrat cu aceştia.

    Regrete pentru locul 5

    Fără victorie acasă în 2014, Pandurii ar trebui să câştige meciul de astăzi cu Corona Braşov. O victorie le-ar consolida gorjenilor locul 7 în clasament şi atât pentru că despre o eventuală urcare în clasament nu poate fi vorba. „E foarte greu să mai urcăm, e important să nu mai fim ajunşi. Trebuie să câştigăm meciul cu Corona, asta e cel mai important”, spune Grig. Tehnicianul oltenilor spune că distanţa faţă de CFR e greu de recuperat în două etape. „E greu să mai urcăm, e imposibil. Sunt patru puncte distanţă, iar CFR-ul nu cred că va pierde ambele jocuri”, a spus Grig. Acesta a tras şi o concluzie. „M-am gândit la situaţia asta. Am pierdut acest loc 6 prin eşecul de acasă cu Timişoara, eşecul de la Vaslui, neaşteptat datorită problemelor de la ei, dar şi în urma egalului cu Viitorul. Meciurile acestea ne-au tras în jos. Puteam termina pe 6 fără probleme, iar dacă am fi câştigat la Vaslui poate atacam şi locul 5, dar nu prea aveam şanse”, a mai spus Grig.

    Minusul pandurilor

    Diferenţa s-a făcut aşadar în meciurile din acest final de sezon. Ceea ce a dus la această serie de rezultate mai puţin bune a fost exprimarea echipei. Aşadar, Grig a vorbit despre ce a găsit aici, cum a lucrat cu jucătorii şi care a fost minusul echipei. „Atmosfera a fost bună, atitudinea a fost profesionistă de când am venit. Nu ştiu ce s-a întâmplat înainte de a veni eu aici şi nu comentez. În schimb exprimarea a fost sub aşteptările mele. E clar. Exprimarea a fost slabă. Ca şi dorinţă şi implicare au respectat ce le-am cerut”, a spus Grigoraş. În aceste condiţii, ultimele două meciuri pot fi decisive pentru unii jucători. „Mai sunt 2 jocuri după care la finalul săptămânii viitoare vom hotărî 100% cine continuă sau cu cine se vor purta negocieri. În mare parte sunt lămurit, dar nu în totalitate”, spune antrenorul pandurilor.

    Sipo şi Giusti, aut

    În acest final de sezon, Grigoraş a creionat deja lista cu jucătorii care vor pleca. Pe lângă Giusti, tehnicianul va mai renunţa la un jucător, Sipo Bohale. Acesta îşi putea juca viitorul la Târgu-Jiu dacă s-ar fi aflat aici, însă cum a fost chemat la naţională şi nu va mai reveni la Pandurii. „Sipo ar fi avut o şansă, dar acum o să joace la echipa naţională, un amical sau în Cupa Africii. E plecat la lot, a primit convocarea, nu am ce să-i fac. Sigur ar fi jucat acum dacă ar fi fost aici. Nici eu nu puteam să-l scot pe Momcilovic până acum, iar acum, când a apărut oportunitatea de a juca, din păcate sau din fericire pentru el a trebuit să plece la naţională şi are vacanţă mai devreme. Mai mult ca sigur nu va mai face parte din lot în sezonul viitor. Are şi o clauză care mie nu-mi permite să spun conducătorilor să-l ia pe jucător. Eu nu l-am văzut suficient pe jucător şi să plătească acum şi apoi să-mi spună de ce l-am luat, că eu mi-am asumat răspunderea pentru el. N-am avut timp, dacă nici cei dinaintea mea nu l-au folosit, înseamnă că ei au ştiut mai bine, iar eu n-am avut timp…”, a mai spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: