2.8 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăHeadlinesSume enorme cheltuite de CSM Târgu Jiu pentru testarea sportivilor

Sume enorme cheltuite de CSM Târgu Jiu pentru testarea sportivilor

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu cheltuiește sume importante de bani pentru efectuarea testelor PCR pentru sportivii care participă la competiții. Veniturile laboratoarelor de analize medicale au crescut foarte mult în perioada pandemiei.

Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a precizat că nu a găsit înțelegere pentru a beneficia de anumite reduceri, mai ales că numărul testelor efectuează este destul de mare. Acesta a precizat că a preferat să facă un efort financiar și să înscrie toate echipele de copii și juniori la toate competițiile, cu toate că cheltuielile sunt foarte ridicate: „Era o glumă care circulă pe holurile federațiilor că aceste laboratoare ar trebui să devină sponsorii echipelor, la ce sume au încasat doar de la sport. S-au făcut teste pentru sute de sportivi, pentru că nu poți lua bucuria mai ales a copiilor care sunt legitimați la echipele noastre și care participă la competiții. Au fost multe cluburi care s-au spălat pe mâini și nu au înscris echipele de copii și juniori în campionate. CSM Târgu Jiu a înscris tot ce s-a putut. Toți copiii care sunt la noi sunt înscriși în competiții pentru că trebuie să aibă bucuria de a juca. Nu poți să spui unor sportivi micuți că unii joacă și alții nu. Au fost înscriși toți. Ne bucurăm că nu au renunțat. La un el cluburi nu mai există echipele de copii și juniori. Am reușit să mai facem economii. Ne este foarte greu. Nu ne-am plâns și am mers mai departe cu ce bani am avut. Am încercat să-i dirijăm bine și ca nimeni să nu aibă suferit“.

Vrea un buget mai mare

Conducerea Sportiv Municipal speră să primească în acest an o sumă mai mare de bani pentru, la repartizarea bugetului, care va avea loc în această lună: „Sperăm să primim o sumă mai mare de bani, mai ales că dorim să facem performanță. Nu am cheltuit foarte mult anul trecut, din cauză că pandemia a amânat desfășurarea competițiilor, dar au fost cheltuieli foarte mari la începutul acestui an, pentru că toate s-au comasat în această perioadă. Ne-am făcut un buget bune pus la punct, care să ne permită menținerea celor doi echipe măcar la acest nivel, care să ne permită pregătirea a cât mai multor copii“, a mai precizat Robert Bălăeț în cadrul unei emisiuni de la Gorj Tv.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -