spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Sunt dezamăgit, nu trebuia să pierdem"

    „Sunt dezamăgit, nu trebuia să pierdem”

    Grigoraş mai spune: „Ratările fac parte din joc…trebuia să câştigăm cu 5-2”

    Pandurii a ratat o şansă uriaşă la Constanţa să se menţină în plasa liderului Steaua. E greu de crezut, dacă nu imposibil ca oltenii să triumfe în Liga 1, însă un rezultat pozitiv la malul mării aducea liniştea pentru locul doi. Şi cum am pierdut lupta s-a reaprins pentru a doua poziţie din clasament vizată de mai toată lumea. dar e frustrant să pierzi după ce ai cinci ocazii rarisme, cinci situaţii clare de gol pe care nu le fructifici. Lipsă de valoare dar şi ghinion în faţa porţii, cam aşa poate fi catalogat jocul oltenilor cu Viitorul.

    Pandurii a jucat bine 45 de minute în care s-a jucat efectiv cu ocaziile de gol. vreo patru clare, aşa că dacă la pauză echipa lui Grig ar fi condus totul era în regulă. Dar, fotbalul te mai şi înşeală, iar cei care au condus au fost gazdele care din singurul şut pe poartă au şi marcat. „Vă spun că i-am simţit motivaţi pe jucători, am avut o primă repriză în care le-am făcut cadou un penalti pe fondul unui joc bun al nostru cu ocazii rarisime. În partea a doua partida a fost puţin mai echilibrată, dar tot controlată de noi. Nu am reuşit să marcăm nici măcar din penalti. Ratările fac parte din joc. Când ajungi în faţa porţii numai jucătorii iau decizia, acolo intervine şi valoarea dar şi şansa. Poate dacă aveam jucători care să aibă simţul porţii atunci scorul era 5-2 pentru noi. Dar nu am avut asemenea jucători aşa că mergem înainte”, a comentat Grigoraş. Tehnicianul pandurilor ladă jocul echipei sale. „Sunt dezamăgit de rezultat pentru că nu pot spune că echipa nu a jucat. Pe fondul unui joc bun am pierdut fără drept de apel. Rezultatul rămâne şi toată lumea rămâne cu impresia rezultatului nu al jocului. Viitorul era pe o linie ascendentă, s-a văzut în joc şi rezultate. Nu au câştigat întâmplător la CFR, mă aşteptam la un meci greu. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, când ratezi aşa de mult nu poţi da vina pe cineva decât pe tine şi neşansă”, a mai spus Grig. În ceea ce priveşte decizia de a-l pune pe Maxim să bată penaltiul, antrenorul spune că el a stabilit executantul. „Eu decid cine bate penaltiul. Erau Maxim şi Răduţ care să bată, dar cum Răduţ a fost faultat am zis să bată Maxim. Penaltiul se ratează, aşa e în fotbal. Dacă mai primeam un penalti l-am fi ratat şi pe acela, nu a fost ziua noastră”, a mai punctat antrenorul pandurilor.

    Grig îşi laudă echipa

    Principalul oltenilor nu dă în propria echipă, ba din contră îi aplaudă. „Suntem echipa de pe locul 2. Nu trebuie să existe comparaţie între noi şi Steaua care e pe primul loc. Noi an de an am pierdut jucători importanţi, dacă aţi fi întrebat pe oricine dacă după 13 etape vom fi pe locul 2, 99% din oameni ar fi spus că nu se poate asta. În plus, dacă am compara lotul nostru cu altele nu există termeni de comparaţie. Aceşti băieţi merită felicitări, am încredere în ei şi sper ca joi să ne revanşăm în cupă şi apoi etapa viitoare să câştigăm”, a mai punctat Grig.

    „Ne gândim la meciul de Cupă cu Dinamo, e o înfrângere nemeritată la Constanţa. Felicit aceşti jucători de la Viitorul, aceşti tineri ai lui Hagi au crezut în ei şi au luptat până la final. Atunci când vrei şi respecţi fotbalul, cu puţină şansă reuşeşti să câştigi”, Petre Grigoraş, antrenor Panduriii

    „Am bătut echipa care joacă un fotbal frumos, o echipă foarte bună. Sunt pe locul doi după Steaua, şi îşi merită locul. Am avut şi şansă, dar şansa ne-am mai făcut-o şi noi că am crescut aceşti copii. Îl felicit pe Grig pentru munca de acolo, are o echipă care joacă fotbal, cu un spirit ofensiv. Dacă vor continua aşa o să aibă victorii. Pandurii e într-un moment extraordinar şi joacă extraordinar”, Gică Hagi, finanţator Viitorul Constanţa

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: