spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Sunt mulţumit de lot"

    „Sunt mulţumit de lot”

    Tehnicianul ar mai vrea jucători în echipă: „S-au făcut eforturi, iar dacă va mai fi nevoie vor veni jucători”

    Chiar dacă cei de la Pandurii nu au făcut transferuri spectaculoase în această vară, antrenorul Petre Grigoraş este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. Trebuie spus că au fost aduşi jucători după un anumit tipar, tineri şi de perspectivă, aşa că nu trebuie să mire pe nimeni dacă la iarnă gorjenii vor mai inventa un Maxim sau Chiricheş. Au venit: Mihai Roman, Silviu Pană, Mihai Răduţ şi Gezim Shalaj, toţi jucători tineri şi care pot exploda la Pandurii sub comanda lui Grigoraş.

    Mai pot veni jucători

    Grig nu ascunde faptul că în stagiul al doilea de pregătire mai aşteaptă jucători la probe, şi de ce nu chiar să păstreze unul sau doi jucători dacă vor da randament. „Nu ne grăbim, dacă vor mai apărea 2-3 jucători nu e o problemă. Am vrea jucători care să fie peste ce avem noi în lot”, a mai declarat Grigoraş.
    Tehnicianul readuce aminte faptul că îşi doreşte să aibă concurenţă mare în echipă. „Orice antrenor vrea 22 de jucători valoroşi. Noi trebuie să ne adaptăm şi să lucrăm cu ce avem la dispoziţie. S-au făcut eforturi, dacă va mai fi nevoie vor veni, dar deocamdată nu intru în panică. Sunt mulţumit de condiţii şi lotul pe care îl am”, a declarat Grigoraş.

    Pariul Răduţ

    Revenirea lui Mihai Răduţ la Pandurii pare să fie un pariu pe care tehnicianul îl pune. „Nu-i va fi uşor lui Răduţ, vine după o perioadă mai lungă în care nu a jucat. Îl ştiu şi sper ca în cel mai scurt timp să-l punem pe linia cea bună. Mă bucur că a venit, sper să scot ce e mai bun din el, talent are, îl ştiu bine, sunt convins că va da randament. Trebuie să-i mulţumesc că ne-a ales pe noi şi nu a ales alte echipe. Sperăm că ne vom ajuta unul pe altul”, a mai declarat Grig vizavi de revenirea lui Răduţ.

    Matulevicius, speranţa din atac

    Şi atacantul Deividas Matulevicius este un alt pariu al lui Grigoraş. Jucătorul a revenit după o perioadă în care a fost accidentat, absenţa atacantului având repercursiuni în parcursul echipei. „Pe Matulevicius să-l vedem după perioada aceasta, a avut o accidentare gravă, sperăm că va reveni în formă. Dar e drum lung, mai avem de acumulat din punct de vedere fizic”, a mai declarat Grigoraş.

    Anton, oficial ofertat

    Când vine vorba despre plecări de jucători, Grigoraş spune că nici nu vrea să audă de plecarea vreunui jucător. „Nu există nicio ofertă de la Steaua pentru cineva. Nici un jucător de bază nu va pleca până la iarnă”, spunea Grig miercuri la prânz. Seara, Valeriu Argăseală, oficial al echipei Steaua a anunţat că Paul Anton e pe lista Stelei. „Anton este dorit într-adevăr, însă dacă Pandurii spun că niciun jucător nu va pleca de acolo până în iarnă, noi nu putem să luăm un jucător care este sub contract”, a comentat Argăseală.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: