spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Suntem curaţi, nu suntem blatişti"

    „Suntem curaţi, nu suntem blatişti”

    Reacţiile vizavi de acuzele de blat la adresa lui Eugen Pârvulescu în meciul cu Universitatea Cluj continuă să vină. Şi nu doar Eugen Pârvulescu a fost ferm în declaraţii dezminţind acel blat văzut de anumite persoane, ci şi jucătorii sunt fermi în comentarii. Aceştia sunt de partea preşedintelui şi spun că nu au făcut şi chiar nimeni nu le-a spus să facă blat cu Universitatea Cluj. Singurul care nu a fost foarte explicit în reacţie a fost antrenorul Edi Iordănescu, ceea ce chiar e un lucru ciudat însă explicat de un chibiţ în tribună la meciul cu Braşov. „Păi cum să spună că nu e blat că-l zboară şi pe el şi îi pun şi lui în cârcă nu ştiu ce rezultat”, a fost comentariul făcut la pauză al unui spectator.

    Jucătorii sunt fermi

    Până în acest moment, acel scandal apărut din senin arată că acest club e împărţit în două. Unii finanţatori îl acuză pe Pârvulescu de blat, însă sunt şi oameni din conducere care spun că nu a fost nimic necurat. Acum, jucătorii sunt de partea preşedintelui suspendat şi nu ratează nicio apariţie la tv fără să comenteze acest subiect. Atacantul Mihai Roman este unul din cei care susţin răspicat că acel meci s-a jucat pe bune şi spune că nici un jucător nu ar putea face o prostie care efectiv le-ar îngropa cariera. „Noi suntem curaţi toţi, împreună cu domnul preşedinte. Noi nu ne-am gândit niciodată la aşa ceva. Niciun jucător nu îşi pune cariera în pericol”, a comentat Mihai Roman. Acesta, acum o săptămână, spunea că îl aşteaptă pe Eugen Pârvulescu alături de echipă. „Noi jucătorii suntem curaţi, la fel şi domnul preşedinte. N-a existat nici un fel de blat la meciul cu „U” Cluj. Noi îl aşteptăm pe domnul Pârvulescu alături de noi”, spunea atunci Roman. Un alt jucător care a reacţionat este Eric de Oliveira. „Domnul Pârvulescu este naşul copilului meu. L-am văzut când plângea pe la cabine. Iubeşte fotbalul. Nu se face un blat cu directorul, se face cu jucătorii. Noi nu suntem blatişti. Sunt sigur că se va rezolva situaţia asta!”, este sigur Eric.

    Se teme Edi?

    Curios, Edi Iordănescu a preferat să nu se bage în acest scandal. Având abilităţi în a comunica, antrenorul a evitat un răspuns ferm în ceea ce priveşte acele acuze de blat, aşa că a driblat cu măiestrie subiectul. Însă, se naşte o întrebare: oare lui Edi îi este teamă de finanţatori aşa cum mai sus aminteam că discuta un suporter? Oricum, antrenorul a promis şi mai mult ca sigur va oferi un răspuns ferm la finalul sezonului, sau mai bine spus timpul şi tot ce se va întâmpla în următoarea lună la club vor lămuri situaţia de acum şi câtă implicare are fiecare în această problemă uriaşă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: