spot_img
4.1 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăHeadlines"Suntem în continuare un grup unit, o familie"

    „Suntem în continuare un grup unit, o familie”

    S-a vorbit despre cheia succesului la Pandurii. Ei bine, jucătorii au anunţat care a fost modalitatea care a scos echipa din anonimat. Grupul unit în vestiar a făcut totul. Totuşi, de la echipă în ultimele şase luni au plecat doi lideri, Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii, însă asta nu a afectat grupul. A rămas aceeaşi stare de spirit în vestiar, iar asta ar putea fi cheia succesului în continuare la echipă. Aflat în cantonamentul din Austria, Adi Rusu a vorbit pe siteul oficial al pandurilor despre atmosfera din echipă. „Avem acelaşi spirit de grup, suntem aceeaşi familie. Suntem un grup puternic şi unit”, a comentat Adi Rusu. Acesta speră ca şi în ediţia viitoare de campionat echipa sa să aibă o evoluţie cel puţin la fel de bună ca cea din sezonul trecut. „Sper să realizăm cel puţin aceeaşi performanţă de anul trecut. Sper ca de la meci la meci să creştem şi să avem rezultate frumoase”, a mai spus Rusu.

    Despre integrarea noilor veniţi, Rusu spune că a fost lângă ei pentru a le face adaptarea cât mai uşoară. „Tot timpul am încercat să fiu aproape de cei nou veniţi şi cei tineri. Sunt un tip căruia îi place să vorbească mult, iar băieţii tineri sunt receptivi. Dacă continuăm aşa avem un viitor frumos în faţă”, anticipează Adi Rusu care mai trage o concluzie: „ne prezentăm bine, iar eu mă simt ok”, a încheiat Rusu.

    Ultimele zile de chin

    Cei de la Pandurii mai au doar trei zile de cantonament, după care vor reveni în ţară. Mai exact vineri vor se va încheia acest stagiu de pregătire din Austria şi care pare a fi unul de bun augur pentru olteni. „Pregătirea a decurs bine. Condiţiile au fost bune, ceea ce a fost legat de conducere cred că am reuşit să asigurăm”, a comentat preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. În acest interval de timp rămas, gorjenii mai au de disputat un meci, mâine contra celor de la Sigma Olomuc.

    9 milioane, ultimul preţ pe Chiricheş

    Direct interesaţi de soarta lui Vlad Chiricheş pentru acel procent de 20% din vânzarea următoare, cei de la Pandurii stau şi aşteaptă să vadă cu cât va fi vândut fundaşul. Sumele aruncate de Gigi Becali nu au fost niciodată aceeaşi, ba cinci milioane de euro, ba şase, apoi 15 pentru ca după aceea să ajungă la 20 de milioane. Impresarul lui Chiricheş, vărul lui Gigi Becali, Giovanni Becali a anunţat preţul corect pe fundaş. „Gigi nu-l va lăsa pe Chiricheş să plece fără 9 milioane de euro. Aceasta este preţul minim. Vorbim de un băiat de 22 de ani, care în doi-trei ani va deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Chiricheş este urmărit de multe formaţii din Italia, Spania şi Franţa”, a declarat Giovanni.
    La suma de nouă milioane de euro, partea pandurilor ar fi de aproape 1,8 milioane de ero, ceea ce ar fi un adevărat tun.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: