spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Suntem mulţumiţi de joc şi de locul ocupat"

    „Suntem mulţumiţi de joc şi de locul ocupat”

    Căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii este unul din cei mai buni mijlocaşi centrali din Liga 1. Jucătorul este exponenţial şi pentru echipa de club, antrenorul Petre Grigoraş caracterizându-l drept un adevărat lider. Mai mult, Pintilii nu e genul de jucător care să nu bage osul la bătaie, încă o dovadă a faptului că poartă banderola de căpitan pe mână.

    Părerea căpitanului

    În meciul de la Târgu Mureş, Pintilii a ieşit de pe teren accidentat de Issa Ba. A mers la spital unde i s-au aplicat două copci la arcada stângă. „Nu m-am speriat, m-a durut puţin atunci când am căzut şi s-a speriat toată lumea că au intrat 20 de la SMURD pe teren. A fost durerea atunci când s-a spart arcada şi atunci când am căzut, dar nu a fost cine ştie ce. Ştiam ce au păţit Băcilă şi Chiricheş, dar eu ştiam ce simt şi ştiam că nu am nimic grav”, îşi aminteşte Pintilii.
    Acesta a trecut deja peste episodul accidentării la Mureş şi se gândeşte la problemele de la echipă. „Păcat că luăm goluri pe faze fixe. Am pierdut cinci puncte pe nişte greşeli la faze fixe atât cu Astra acasă, cât şi la Târgu Mureş, unde din trei faze fixe am luat trei goluri. Asta este, mergem mai departe. E bine şi cu un punct, puteam să luăm şi bătaie că au mai avut o ocazie. Trebuie să exersăm mai mult la antrenamente fazele fixe. O să facem numai faze fixe, cu adversitate. O să facem 100 de faze fixe, cum a zis şi domnul Grigoraş. O să încercăm să nu mai luăm gol. Trebuie o mai mare responsabilitate pentru omul pe care îl avem în marcaj”, spune Mihai Pintilii.

    Plan pentru Europa League

    Referitor la jocul echipei sale, căpitanul echipei oltene este mulţumit cu realizările de până acum. „Suntem mulţumiţi cu locul pe care-l ocupăm acum. Suntem în obiectiv. Cu punctele pe care le-am pierdut destul de uşor eram mai sus, dar suntem mulţumiţi şi cu locul pe care suntem faţă de obiectivul pe care îl avem noi”, spune Mihai Pintilii. Acesta spune că dacă echipa va juca în continuare bine este posibil să se adeverească şi visul calificării într-o competiţie europeană. „Noi ne facem jocul. Dacă e să fie Europa League, dacă e să fie campionatul, să fie! Dacă ne ajută Dumnezeu să ne iasă jocul, să adunăm punctele, că asta ne dorim toţi, vom vedea… Dacă e să fie Europa League, Doamne ajută!”, a mai mărturisit Pintilii.

    Nu-i stă gândul la naţională

    Preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu este de părere că Mihai Pintilii ar foi meritat să ajungă şi el la echipa naţională. „E în formă bună, a şi fost nominalizat etape la rând drept cel mai bun mijlocaş din campionatul nostru, aşa că merita să fie chemat la echipa naţională”, spune Pârvulescu. Punctul de vedere al preşedintelui este ştiut şi de jucător. „Nu sunt dezamăgit că nu sunt la echipa naţională. Eu îmi văd de treabă la Pandurii, iar dacă domnul Piţurcă va considera că este loc pentru mine la echipa naţională a României mă va chema. Dacă nu va considera că merit să fiu la naţională, viaţa merge înainte. Fiecare depinde de evoluţiile pe care le are. Ele te fac să urci sau să cobori”, a mai spus Pintilii.

    Obiectiv: victorie cu Gazul şi cu Clujul

    Următoarele două etape sunt extrem de importante pentru olteni. Aceştia vor juca pe teren propriu contra Gazului Metan Mediaş şi al Universităţii Cluj, două echipe cu pretenţii la cupele europene. Inevitabil, Pintilii se gândeşte la două victorii legate care să ducă trupa olteană din nou pe podiumul Ligii 1. „Noi sperăm că obţinem maxim din meciurile de acasă. Cu Astra am jucat bine dar am luat bătaie. Sperăm să scoatem cît mai mult din aceste două meciuri pentru că dacă le-am câştiga am fi acolo, sus de tot, iar asta ar bucura pe toată lumea. Noi vom da totul să câştigăm aceste două meciuri. Sunt foarte importante pentru noi. Apoi urmează un meci la Sportul din care putem scoate din nou puncte, dar aceste meciuri sunt foarte importante şi foarte grele pentru noi pentru că întâlnim două echipe bune”, a încheiat Pintilii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: