spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Suntem o echipă ghinionistă"

    „Suntem o echipă ghinionistă”

    Căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii, a făcut o scurtă analiză a evoluţiei echipei sale. Ca toată lumea, şi Pintilii este de părere că locul 16 ocupat de gorjeni la finalul primei părţi a sezonului este unul mincinos. Inevitabil, fotbalistul pandurilor face calcule pentru retur, partea a doua fiind abordată de pe poziţii tari.

    Reporter: Cum caracterizezi evoluţia echipei tale în turul campionatului?
    Mihai Pintilii: Bună spre foarte bună. Începutul a fost cam greoi. A fost acea fuziune, a fost o perioadă în care ne-am acomodat. Au cam lipsit rezultatele, dar vedeţi, eram o echipă făcută din două loturi. Lipsea acea omogenitate de care vorbeşte toată lumea. Unii erau puşi la punct cu pregătirea, alţii abia începuseră antrenamentele. Oricum, în timp, rezultatele s-au văzut.
    Rep.: Este Pandurii echipă de retrogradare?
    M.P.: Nu că sunt eu la Pandurii sau mai ştiu eu altceva, dar chiar nu are cum să pice această echipă. N-am avut nici şansă în multe meciuri. Păi câte meciuri meritam să le câştigăm şi nu am făcut-o datorită neşansei? Nici nu le mai ştiu numărul. Urziceni în prima etapă, Rapid, U Cluj şi care or mai fi. Astea sunt cele de care îmi amintesc acum. Dacă aveam încă opt puncte în plus eram pe 7 sau 8.
    Rep.: Ce v-a lipsit în acest tur?
    M.P.: Norocul. Suntem o echipă ghinionistă. Nu avem „bulan” deloc. Ce am realizat până acum a fost doar pe muncă şi sacrificiu.
    Rep.: Ce are Pandurii, „cărăuşi” sau „pianişti”?
    M.P.: Nu avem pianişti. Suntem muncitori, uniţi. Nu vom retrograda. Iar la echipa pe care o avem nu avem cum retrograda.
    Rep.: Cum caracterizezi evoluţia ta în teren?
    M.P.: Evoluţia mea? Mă aştept la mai mult de la mine. Sunt sigur că pot mai mult. Rămân ancorat în prezent şi mă gândesc la ce fac pe termen scurt. Nu mă gândesc la viitor. De ce? Pentru că poţi merge pe stradă, îţi cade cărămida în cap şi apoi mori. Şi la ce folos gândurile de viitor?
    Rep.: Mulţi oameni spun că într-un an poţi prinde echipa naţională. Tu ce spui?
    M.P.: Că am mult de muncă. O să muncesc şi dacă voi ieşi în evidenţă şi voi fi chemat de selecţioner atunci mă voi duce şi la naţională.
    Rep.: Care sunt principiile tale în viaţa de fotbalist?
    M.P.: Multă muncă, determinare şi mult sacrificiu. Capul jos şi la muncă. Altceva nu mai există. Dacă nu munceşti nu ajungi nicăieri.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: