spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Suntem supăraţi, dar ne revenim"

    „Suntem supăraţi, dar ne revenim”

    Meciul amical pierdut cu CSU Craiova, scor 0-3 este ca un duş rece pentru jucătorii lui Petre Grigoraş. Deja echipa a ajuns să aibă cuţitul înfipt în gât, spectrul retrogradării îi bântuie pe gorjeni. Cu toate că echipa are în continuare oscilaţii de formă, Grigoraş este încrezător în forţele echipei sale. „Încă am convingerea că ne vom atinge obiectivul. Şi jucătorii au această convingere, 100%. Am discutat cu ei, şi ei sunt supăraţi pentru ceea ce se întâmplă acum dar eu cred în echipa asta până la final”, a declarat Petre Grigoraş.

    Amical concludent!?

    Duşul rece din meciul amical cu Craiova este recepţionat ca atare de Grig. „Orice joc îţi poate arăta faţa echipei, mai bună sau mai rea. Într-adevăr a fost un joc care nu ne-a căzut bine, dar eu sunt optimist, a fost o primă repriză bună pentru noi iar atunci când am avut o echipă aproximativ de ceea ce-mi doresc eu, nu pot să fiu foarte îngrijorat. Îngrijorător este că până la final am pierdut 3-0, fără drept de apel, puţin ruşinos şi asta trebuie să mă îngrijoreze şi pe mine şi pe colegii mei şi pe jucători”, a comentat Grigoraş. Acesta merge mai departe şi are încredere în echipă şi jucători. „Suntem supăraţi, dar ne vom reveni”, a mai punctat Grig.

    Discuţii normale în vestiar!

    În încercarea de a-i resuscita cumva pe jucători, preşedintele Mihai Prunariu i-a certat serios pe jucători în vestiar imediat după amicalul cu Craiova, vorbe care se pare că şi-au atins scopul. „A fost o discuţie absolut normală, preşedintele a venit şi a discutat cu echipa şi atât, nimic mai mult. A transmis ce trebuia să transmită după o evoluţie slabă la Cluj, o evoluţie slabă şi în amicalul cu Craiova, nu putea să transmită decât lucrurile pe care le-a simţit şi sunt total de acord cu dânsul în tot ceea ce a spus”, a declarat Grig referindu-se la şedinţa fulger din vestiar. Aşadar, pentru meciul cu ASA nu va fi luat în calcul orice alt rezultat decât victoria. „Suntem în situaţia în care suntem, avem nevoie de victorie sâmbătă cu ASA. Nu există un alt scop”, este gândul lui Prunariu.

    Probleme de efectiv

    Din păcate, Petre Grigoraş nu va putea alinia cel mai bun 11, şi asta pentru că doi oameni de bază sunt accidentaţi. „Din păcate Răduţ este ieşit din calcule pentru meciul cu Târgu Mureş, şi el şi Paraskevas 100% nu vor putea juca. Răduţ este un jucător important, care aduce un plus echipei, dar asta este viaţa, apar şi astfel de accidentări. E greu de suplinit un astfel de jucător, dar sperăm ca echipa să suplinească absenţa oricăruia din lot”, a mai punctat Grigoraş. În aceste condiţii, Grigoraş va trebui să caute alte soluţii, fiind posibil ca pe linia de fund să-şi facă apariţia fundaşul Mevlja, în timp ce la mijloc să intre Elton.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: