spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSupărare şi frustrare la Pandurii

    Supărare şi frustrare la Pandurii

    Chiar dacă au fost mai buni, gorjenii au cedat trei puncte importante

    Înfrângerea Pandurilor pe teren propriu a lăsat un gust amar oltenilor. Chiar dacă au pierdut jucătorii au ieşit cu capul sus, au fost aplaudaţi, semn că publicul a apreciat atitudinea şi dăruirea elevilor lui Petre Grigoraş. Acesta din urmă era supărat dar şi frustrat după eşec. O stare absolut normală atâta timp cât gazdele au jucat un fotbal superior adversarului. Însă, uneori fotbalul te mai şi păcăleşte. Ideea e clară: Astra a câştigat cu noroc, iar Pandurii a avut ghinion cu roata carului.

    Mai buni, dar mai ghinionişti

    În anii trecuţi, după ce Pandurii pierdea se dădea vina pe ghinion. De vreun an s-au schimbat lucrurile, iar în aceste 12 luni aproape niciodată nu se vorbise de vicierea unui rezultat de ghinion. Până luni seara, când Pandurii a făcut spectacol, a jucat un fotbal bun dar a pierdut. Şi oltenii nu au fost deloc inferiori adversarilor, ba din contră. Însă au întâlnit o echipă logodită cu norocul. „Nu meritam să pierdem sub nici o formă, poate şi un rezultat de egalitate ar fi fost nedrept. Noi rămânem cu jocul bun şi cu ocaziile, ei rămân cu punctele. Păcat. Nu întotdeauna fotbalul este corect. Am dominat autoritar, mai bine de 80 de minute partida, ne-am creat situaţii bune şi, la un moment dat, când eşti nemulţumit cu un punct, primeşti lovitura decisivă, la o minge aruncată când eşti cu toată echipa în careu”, a spus Grigoraş. acesta era ofticat de faptul că ei lui au jucat un fotbal bun şi nu s-au lipit la victorie. „Nu am ce să le reproşez jucătorilor, chiar îi felicit pentru atitudine, pentru modul în care au revenit, iar am plecat de la 0-1. Fotbalul a fost nedrept cu noi. Zeiţa Fortuna nu a fost de partea noastră. M-a mulţumit jocul, neşansa a făcut să nu câştigăm”, a declarat Grigoraş. Tehnicianul Pandurilor susţine că diferenţa a fost făcută doar de şansă. „Multe au contat. A contat că nu a intrat bara, au contat bara lui Voiculeţ, că a ratat Lemnaru singur, Stromajer singur. De partea cealaltă mult, mult noroc. Se mai câştigă şi aşa. Poate şi noi am câştigat aşa. A fost ghinion cât pentru trei meciuri”, a declarat tehnicianul oltenilor.

    Partea plină a paharului

    Din tot acest meci nefast există cel puţin o parte bună: jocul echipei. Chiar Petre Grigoraş vrea ca elevii lui să continue să joace aşa de bine şi atunci rezultatele bune nu vor întârzia să apară. „Cred că a fost cel mai bun joc al nostru de la începutul campionatului şi cel mai prost rezultat. Să luăm din jocul acesta doar lucrurile bune. Echipa a jucat şi dacă va continua pe aceeaşi linie poate ne revanşăm în meciurile viitoare. Aş vrea ca următoarele zece jocuri să le jucăm în acelaşi ritm, să avem tot atât de multe ocazii şi sunt convins că o să câştigăm cel puţin opt”, a mai spus Grig.

    Au irosit o super ocazie

    Gorjenii puteau fi pe un loc istoric în acest moment. Dacă ar fi câştigat meciul cu Astra, atunci trupa lui Grig ar fi fost pe locul doi, iar dacă se termina egal atunci gorjenii erau pe locul trei în Liga 1. Ceea ce nu e deloc puţin având în vedere că au trecut opt etape. „Era un vis frumos. Măcar pentru câteva zile eram şi noi cocoţaţi pe locul doi, dar nu am putut. Dorinţă a fost şi nu am ce să le reproşez. A fost ziua în care Pandurii Târgu Jiu a jucat foarte bine, dar a pierdut”, a mai mărturisit Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: