spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertSupărările lui Grigoraş

    Supărările lui Grigoraş

    Antrenorul echipei Pandurii, Petre Grigoraş are toate motivele să fie negru de supărare. Echipa sa o comite aproape meci de meci, sau cel puţin aceasta este impresia lăsată după ultimele două partide în care gafele s-au succedat în mod şocant.

    sport-02-27

    „Perioadă dificilă”

    Tehnicianul gorjenilor recunoaşte că echipa sa este în criză după ultimele jocuri. În criză de idei bune. „Este o perioadă foarte dificilă, să pierzi în 3-4 zile două meciuri pe greşeli incredibile şi în loc de două puncte să nu câştigi niciunul e frustrant”, spune Grig.
    Acesta merge mai departe şi spune că nu doar în ultimele două meciuri s-au consemnat erori flagrante. „Am pierdut trei meciuri, Steaua, Iaşi şi Viitorul. Toate au venit în urma unor gafe mari de tot. Nu ştiu dacă se pot antrena astfel de lucruri. Le cer să fie concentraţi, dar astfel de lucruri nu pot fi prevenite”, a comentat Petre Grigoraş.

    Nu i-a dat în cap lui Lazar

    Supărarea lui Grigoraş vine şi de la faptul că echipa sa comite erori ce se lasă cu efect pe tabela de marcaj. „Este supărător când rezultatul este decis de nişte gafe incredibile. Le-am cerut portarilor să se gândească la acest aspect, să se trezească pentru că fără ei nu putem”, a mai declarat Grig referindu-se la prestaţiile lui Stanca şi Lazar. Întrebat ce a vorbit imediat după meciul cu Viitorul cu portarul Lazar, Grigoraş a menţionat faptul că a preferat să nu-i spună prea multe. „Era dărâmat. Când un om este dărâmat nu-i mai dai un pumn în cap să-l omori. Era supărat la final şi David dar şi echipa”, a mai declarat Grigoraş.

    Tinerii l-au dezamăgit

    O altă dezamăgire a lui Grigoraş vine din partea jucătorilor tineri, Hlistei, Pîrcălabu, Trifu dar şi Piţian. Cei patru au fost folosiţi conform regulii cu jucători sub 21 de ani, însă niciunul nu l-a mulţumit. „Jucătorii sub 21 de ani nu s-au impus şi nu sunt la un nivel ridicat. Indiferent cine a jucat a avut o evoluţie oscilantă. Asta este situaţia, sperăm să crească în valoare cu timpul. Jucătorii tineri de la Viitorul joacă la prima ligă de vreo doi ani şi au căpătat încredere, personalitate şi asta se vede”, a mai declarat Grigoraş.

    Ratări prea multe

    Un alt aspect care îl nemulţumeşte pe Grigoraş provine din aportul ofensiv al echipei. Ratări multe, şi cum în fotbal aceste ratări contează, echipa olteană are de suferit. „Sunt şi probleme în ofensivă. Când schimbi 10-11 jucători nu pot apărea relaţii de joc foarte bune, chiar dacă sunt jucători valoroşi, cu experienţă. Am avut şi alte situaţii de gol, mai trebuie să ai şi şansă. Posibilităţi am avut să marcăm dar am ratat. Exceptând meciul cu Viitorul nu cred că am avut vreun meci în care să nu fi avut 1-2 ocazii de singur cu portarul”, a mai punctat Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: