spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăSportSuper transfer: O jucătoare din naționala Danemarcei de handbal va evolua la...

    Super transfer: O jucătoare din naționala Danemarcei de handbal va evolua la CSM Târgu Jiu

    Conducerea Clubului Sportiv Municipal a reușit un super transfer la echipa de handbal, pentru următorul sezon. CSM Târgu Jiu și-a acontat serviciile jucătoarei daneze Simone Bohme, care evoluează pe postul de extremă dreapta.

    Reprezentanții clubului au ajuns la o înțelegere cu o handbalistă experimentată, medaliată cu bronz la CM din Spania în 2021, cu naționala Danemarcei. Jucătoarea daneză a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 și se va alătura lotului condus de Liviu Andrieș din vara acestui an.

    CSM Târgu Jiu se întărește semnificativ pentru următoarea stagiune din Liga Florilor și a adus o jucătoare pentru a acoperi postul de extremă dreapta. Liviu Andrieș va miza în următorul sezon pe o jucătoare cu experiență pe acest post. Simone Bohme a câștigat bronzul mondial cu Danemarca la CM din Spania 2021. Are trofee câștigate și în România, cu CSM București, titlul de campioană și Cupa României în 2017. A câștigat în cariera ei de două ori Cupa EHF, dar și SuperCupa Turciei. Simone Bohme vine de la gruparea turcă Kastamonu Belediyesi GSK, cu care mai are contract până în vară. „Vin la Târgu Jiu cu gândul de a lupta în fiecare secundă, pentru a câștiga fiecare meci. Voi lupta cu echipa de la Târgu Jiu pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat extrema dreaptă Simone Bohme, care se va alătura lotului CSM Târgu Jiu din vara acestui an.

    Simone este pregătită și nerăbdătoare să înceapă un nou capitol în activitatea sa, este foarte motivată și plină de dorința de a pune umărul la îndeplinirea obiectivelor clubului gorjean din sezonul viitor.

    „Sunt nerăbdătoare să ajut echipa să facă un pas înainte“

    Simone Bohme vrea să cucerească inimile suporterilor gorjeni prin execuțiile sale din extremă: „Pot să vă spun că sunt fericită să fiu parte din unul dintre cele mai puternice campionate din lume. România a arătat deja cât de puternic a devenit acest campionat și cred că va fi și mai puternic în sezonul următor, iar eu mă bucur că pot evolua într-un asemenea campionat. În ceea ce privește echipa din Târgu Jiu, știu că aici se dorește performanță. Am văzut că fetele au avut rezultate surprinzătoare, foarte bune în acest sezon. Am urmărit echipa și îmi place energia lor și sunt nerăbdătoare să ajut echipa să facă un pas înainte în sezonul viitor și, împreună, să câștigăm cât mai multe jocuri.

    Am mai jucat în Liga Florilor și știu că în campionatul românesc fiecare meci este greu. Cu siguranță este cel mai puternic campionat în acest moment și cred că se va menține la acest nivel mulți ani de acum înainte. A juca la un nivel atât de puternic este foarte atrăgător pentru mine, iar cunoașterea fiecărui joc este un lucru foarte important. Se joacă tare și trebuie să îți cunoști foarte bine adversarul, pentru că handbalul este greu și trebuie să fii pregătit să lupți, iar eu vin la Târgu Jiu cu gândul de a lupta în fiecare secundă pentru a câștiga fiecare meci“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: