spot_img
5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTehnicianul gorjenilor spune: "Nu am înjurat pe nimeni, de ce să fiu...

    Tehnicianul gorjenilor spune: „Nu am înjurat pe nimeni, de ce să fiu suspendat?”

    Petre Grigoraş are toate şansele ca cel puţin meciul cu Universitatea Cluj să-l urmărească din tribună. Antrenorul va fi judecat de Comisia de Disciplină pentru eliminarea dictată în partida cu FCM Târgu Mureş. Joi la prânz, tehnicianul era convins că arbitrul a vrut să se răzbune pe el după ce la finalul meciului cu Rapid brigada de arbitrii a fost pusă la zid prin declaraţii făcute în presă. Mai mult, Grigoraş se arată indignat de vocabularul folosit de centralul Dragoş Istrate care i-ar fi spus „bă, du-te în tribună”.

    A sărit la gâtul „fluieraşilor”

    Arbitrii tind să devină sperietoare pentru Petre Grigoraş. Tehnicianul gorjenilor a avut probleme serioase în ultimele două meciuri cu fluieraşii, iar acum are toate şansele să fie suspendat. „Am fost eliminat de arbitru îngâmfat, că nu pot să-i spun altcumva la modul cum vorbeşte cu antrenorii şi jucătorii. Consider că am fost eliminat de pe teren nu pentru că am dat cu mingea de teren ci pentru că am luat atitudine împotriva arbitrajului cu Rapid. Şi Ruiz de la Mureş a luat mingea în mână după o fază şi de nervi a dat cu ea de pământ. Trebuia să-l elimine şi pe el? Nu, dar pe mine m-a trimis în tribună. Şi la modul cum a vorbit parcă era preşedinte de stat sau ministru”, a comentat Grigoraş. Acesta a povestit şi dialogul pe care l-a avut cu centralul Istrate. „I-am vorbit frumos şi el a folosit nişte cuvinte urâte, jignitoare. Mi s-a adresat cu „bă”. E posibil aşa ceva? Mi se pare mai mult decât lipsă de respect modul cum se exprimă unii dintre ei, pentru că nu putem să-i punem pe toţi în aceeaşi oală. Unii dintre ei sunt extrem de civilizaţi şi care au tact şi ştiu ce înseamnă viaţa unei echipe. Aceşti domni îl trimit pe „bă” în tribună”, a comentat supărat Grigoraş. Principalul pandurilor bănuieşte şi de ce a fost eliminat. „Cred că în semn de solidaritate cu ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid cu acei arbitrii ce şi-or fi zis aceşti arbitrii, „ia să-l trimit bă ăsta afară”. Am fost eliminat pe nedrept şi nu am putut echipa de pe margine până la sfârşit, poate nu am fi luat acel gol”, spune Grig care se consideră astfel dezavantajat deja de decizia arbitrului.

    De trei ani nesuspendat !

    Grigoraş nici nu-şi aminteşte de când nu a mai fost suspendat, o dovadă a faptului că nu-i place s intre în conflicte cu arbitrii. „De foarte mulţi ani nu am mai fost suspendat. Cred că mai mult de trei ani. Observatorul a auzit că nu am înjurat şi ar fi normal să nu mă suspende. Când am meritat am suportat pedeapsa. Acum sunt total nevinovat. Singura explicaţie e că am făcut nişte declaraţii la adresa fostului arbitru. Nu cer milă, dar nu au nici un motiv să mă suspende”, a mai spus Grig.
    Astfel, tehnicianul aşteaptă ca cei din Comisia de Disciplină să fie îngăduitori cu el şi să-l ierte dându-i un simplu avertisment. E greu de crezut în condiţiile în care cei din comisii taie şi spânzură fără prea multe comentarii.

    Plusuri şi minusuri

    La capitolul plus în meciul de la FCM Mureş, Grig trece câteva aspecte. „Sunt bucuros foarte puţin că am câştigat un portar şi am avut o linie de apărare formată din jucători foarte tineri care din punctul meu de vedere s-au achitat foarte bine de sarcini şi chiar îi felicit. Lazar ”, a spus Grig. La minus sunt mai multe de trecut, iar Grig nu s-a sfiit să le treacă. „Sunt trist că am pierdut în minutul 93 şi trist că ne-am îngreunat situaţia foarte mult. Nu am fost nici inspirat la schimbări. Hidişan nu va mai prinde lotul, sunt supărat pe el pentru atitudinea pe care a avut-o la Târgu Mureş. I-am spus că nu va mai juca nici un minut la echipă cât voi fi eu aici. Nu am nevoie de jucători de genul acesta, ci de luptători”, a menţionat Grigoraş.

    „Nistor mai are de tras”

    Din punctul de vedere al lui Petre Grigoraş, oferta făcută de Gigi Becali la tv pentru Nistor ar trebui să aibă un ecou în evoluţia pandurului. „Nistor trebuie să tragă mult să joace la Steaua. Trebuie să fie conştient de lucrul acesta. Trebuie să fie un impuls fantastic pentru că Steaua i-a pronunţat numele, dar şi o obligaţie. E uşor să ajungi acolo dar e greu să rămâi”, a mai comentat Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: