spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTemelescu: "Ni s-a împlinit visul, Grigoraş a promovat şase copii"

    Temelescu: „Ni s-a împlinit visul, Grigoraş a promovat şase copii”

    De când au intrat în Liga 1 oficialii de la Pandurii tot vorbeau de două lucruri pe care nu le rezolvaseră până în toamna acestui an. Mai exact până la venirea lui Petre Grigoraş. Este vorba de schimbarea suprafeţei de joc dar şi de promovarea tinerilor din propria pepinieră. Până acum doar s-a vorbit, însă nu s-a trecut şi la fapte. Ei bine, Grig a schimbat politica, iar oficialii de la Pandurii sunt mulţumiţi pe deplin.

    Lăudat de conducere

    1. Echipa s-a salvat de la retrogradare fotbalistic graţie actualului antrenor care a ştiut să gestioneze o situaţie de criză. 2. Petre Grigoraş este primul antrenor care a cerut schimbarea suprafeţei de joc de pe Municipal veche de 35 de ani. 3. Tot Grigoraş a reuşit să le îndeplinească un alt vis oficialilor de la Pandurii, acela de-a promova tineri în echipa de bază. Acestea ar fi cele mai importante realizări ale lui Petre Grigoraş la Pandurii, fapt care îi determină pe conducători să-l aprecieze pe antrenor pentru ceea ce a făcut la echipă în acest sezon. „A fost un an foarte greu. Din punct de vedere fotbalistic ne-a ajutat Dumnezeu să nu mai avem emoţii la retrogradare, din punct de vedere al problemelor care au fost în cadrul clubului a fost greu. E bine că le-am rezolvat pe toate”, spune vicepreşedintele pandurilor, Viorel Temelescu. Acesta merge mai departe şi se freacă pe mâini de bucurie că în sfârşit s-a găsit un antrenor care să nu mai trateze centrul de copii şi juniori cu spatele. „Visul nostru s-a împlinit, Grigoraş a promovat 6 copii. Mai apare şi un alt jucător Unguru, iar în cantonament va mai apărea încă un copil de la grupa 94. Asta e bine”, a comentat Temelescu, oficial care spune că până acum a fost legat la mâini şi nu a putut să impună juniori în echipă. „Aveam un cuvânt de spus, dar era ceva cu două tăişuri. Dacă forţai un antrenor să-ţi bage un copil se putea interpreta. Proiectul s-a început cu Sorin Cârţu, el a avut curajul să ia copii în cantonament, dar Grigoraş a avut sânge şi a mizat pe copii”, a mai afirmat Temelescu.

    Echipa a II-a, echipă de tineri

    Totodată, la nivelul echipei a doua se vor efectua schimbări importante în această vară. „Am avut o discuţie cu domnul Golea şi vom schimba politica la echipa a doua. Vom avea doar jucători de până la 21 ani, şi tot acolo vor juca şi cei care fac parte din lotul mare şi nu intră în vederile lui Grigoraş pentru meciurile de campionat. Rămâne echipa a II-a, dar cu altă politică, cea pe care ne-am dorit-o de mult. Au fost proiectele noastre să promovăm tinerii. La centrul de copii şi juniori avem copii talentaţi”, a mai susţinut Temelescu.

    „Grig a făcut treabă bună la Pandurii. Este un antrenor curajos şi asta ne-a ajutat foarte mult. Deja s-a creat o emulaţie mare la nivelul centrului de copii şi juniori, toţi copii realizează că pot ajunge să joace în Liga 1 dacă se pregătesc şi sunt serioşi. Putem creşte mulţi jucători, deja îi avem pe Pleaşcă, Rada, Tătaru, Avramescu sau Voinea, iar lângă ei mai pot veni şi alţii pentru că lui Grig îi place să lucreze cu tinerii”, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: