spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTensiune în vestiarul pandurilor! Jucătorii, la un pas de grevă

    Tensiune în vestiarul pandurilor! Jucătorii, la un pas de grevă

    Situaţia Clubului Pandurii a atins cote alarmante. Jucătorii au fost ieri la un pas de a nu mai ieşi la antrenamente, nemulţumiţi fiind de faptul că nici până la ora actuală nu şi-au primit drepturile salariale restante. În acelaşi timp, echipa gorjeană de fotbal a fost din nou aproape de a fi depunctată.

    pandurii-3

    pandurii-1-raducanÎn ceea ce priveşte depunctarea, Pandurii a scăpat din nou de această sancţiune, însă nu pentru mult timp. „Situaţia este delicată şi atâta timp cât nu este o soluţie identificată, lucrurile nu pot fi liniştite. Ceea ce este cel mai important este faptul că am reuşit încă o dată să evităm depunctarea. De data aceasta era vorba de 6 puncte. Din fericire, discuţiile au fost încununate cu succes, atât Mihai Răduţ, cât şi Erico, încă o dată, au găsit de cuviinţă să dea o mână de ajutor clubului unde au activat şi astfel păstrăm clasamentul intact. Sigur că acest lucru nu a rezolvat celelalte probleme”, a declarat preşedintele Narcis Răducan.

    Jucătorii participă la şedinţa AGA

    Pentru a lămuri situaţia, acţionarii clubului vor organiza astăzi o nouă şedinţă AGA, la care vor participa antrenorul echipei, dar şi o parte din jucători. „La propunerea clubului, vom organiza o şedinţă a membrilor asociaţi mâine (n.r. joi), şedinţă la care am ţinut foarte mult să ia parte atât antrenorul principal, cât şi un grup de jucători care efectiv vor avea un contact direct cu cei care deţin destinele acestui club. Eu sper să se găsească o soluţie pentru că efectiv avem mari greutăţi să organizăm competiţiile”, a mai spus Narcis Răducan.

    Condescu nu poate aduce bani la Pandurii

    pandurii-2-condescuPrezent la discuţiile de ieri cu jucătorii a fost şi Marin Condescu. Acesta a ţinut să precizeze că până la aprobarea procedurii de intrare în insolvenţă, nu poate aduce bani la echipă, aşa cum s-a scris recent în mass-media locală. „Atâta timp cât insolvenţa nu va fi aprobată de către Tribunal, nimeni nu poate să aducă bani. Am lămurit această situaţie şi cu informaţiile care au apărut ieri cum că aş fi promis eu nişte bani. Toţi banii care ar intra acum, fiind conturile blocate, nu ar beneficia jucătorii de ei”, a explicat reprezentantul USMO în AGA Pandurii, Marin Condescu.

    Mobilizare totală

    Preşedintele Pandurii speră că lucrurile se vor rezolva, astfel încât echipa de fotbal să nu aibă soarta celor handbal şi baschet. „Eu sunt absolut convins că, anul acesta, dacă avem o minimă siguranţă financiară, ne vom bate în aceeaşi zonă a play-off-ului pentru că nu mai putem vorbi de UEFA în condiţiile în care echipa va intra în insolvenţă. Dacă ne vom mobiliza cu toţii, acest judeţ poate genera un minim financiar pentru a continua activitatea clubului.

    pandurii-4

    Pandurii, oficial în insolvenţă

    Tribunalul Gorj a admis cererea Clubului Pandurii de intrare în insolvenţă. În perioada următoare, se va decide administratorul special. Astăzi, în cadrul şedinţei AGA, se va decide numele acestuia, dar şi planul de reorganizare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: