spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTeste peste teste pentru Pandurii

    Teste peste teste pentru Pandurii

    Pandurii a intrat pe linie dreaptă cu pregătirea. Gorjenii se află în Austria, iar la finalul săptămânii vor reveni în ţară. Dar, până atunci, echipa lui Petre Grigoraş va disputa două meciuri amicale în Austria cu două echipe tari şi în urmă cărora se va cristaliza un prim 11. „Durerile de cap sunt mai mari când nu ai pe cine să bagi. Sper să mă descurc cu aceste dureri de cap, să apară şi Nistor, Răduţ e un jucător care poate juca şi stânga şi dreapta. Sunt soluţii”, a comentat Grig.

    Examene cu scop exact

    Gorjenii abordează ultima săptămână de pregătire cu moralul bun. „Echipa s-a pregătit bine, au răspuns bine la pregătire”, a comentat Grigoraş. Ei bine, târgujienii vor juca două meciuri în această săptămână, dintre care unul, cel cu URAL se anunţă a fi un adevărat test înaintea debutului de sezon. „În ultimele două partide le voi da mai multe minute celor care cred eu că vor începe titulari meciul de la Mediaş. Vor juca 70, 80, chiar 90 de minute”, a declarat Grigoraş.

    Ştie pe cine va miza

    Cu o săptămână înainte de debutul sezonului, Grigoraş ştie în mare ce echipă va trimite pe teren la Mediaş. „În principiu ştiu cam care ar fi soluţiile de bază, dar sunt şi posturi în care mai am mici dubii, concurenţa este puternică şi diferenţele sunt mici. Va depinde şi de forma de moment sau de adversar. Cred că avem un lot echilibrat, bun, cu care sperăm să ne îndeplinim un obiectiv, acela de a ne clasa în primele şase”, a mai declarat Grigoraş.

    Examen trecut

    După 0-0 cu Nyíregyháza Spartacus, Pandurii a reuşit să câştige cu 3-1 în faţa celor de la Velez Mostar, din Bosnia. Petre Grigoraş a folosit şi în acest meci două formule diferite de echipă în cele două reprize, oferindu-le minute tuturor jucătorilor din lot, cu excepţia lui Cornel Predescu şi Laurenţiu Iorga care au fost menajaţi. La pauză, titularii tranşaseră jocul după golurile lui Breeveld şi Răduţ, aşa că în partea a doua rezervele au terminat la egalitate, 1-1, golul fiind marcat de Şendroiu. După acest meci, mijlocaşul Paul Anton a vorbit despre echipa sa. „A fost un test reuşit chiar dacă vremea ne-a pus puţine probleme, eu zic că ne-a ieşit jocul. Am reuşit, pe lângă golurile marcate, să ne mai creăm 2-3 situaţii de gol, am avut şi o posesie bună, progresivă, şi per total cred că a fost un test reuşit. Pe lângă ploaia care a căzut, a bătut şi un vânt care ne-a pus puţine probleme însă eu nu cred că ne-a încurcat foarte mult, am reuşit să ne facem jocul şi asta era cel mai important. Eu cred că putem spune că am crescut de la primul joc la al doilea deşi nu cred că acesta a fost obiectivul domnului profesor, dânsul a lucrat cu noi în perioada aceasta şi fizic, nu cred că a urmărit lucrul ăsta. Însă eu zic că am răspuns bine şi am şi crescut de la un joc la altul”, a comentat Paul Anton.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: