spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTeste peste teste pentru Pandurii

    Teste peste teste pentru Pandurii

    Astăzi, gorjenii vor da piept cu Stea Roşie Belgrad

    Pandurii şi-a fixat un program de meciuri tari în amicale. După ce s-au „încălzit” cu locul 8 din Croaţia, gorjenii au dat piept apoi cu campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, meci încheiat la egalitate, 1-1. Seria de meciuri amicale va continua cu un nou test, astăzi, contra unei campioane, de data aceasta cea a Serbiei, Steaua Roşie Belgrad.

    sport-01-5

    Transferuri în stand-by

    Chiar dacă mai sunt mai puţin de trei săptămâni până la startul Ligii 1, gorjenii nu dau semne că s-ar întări. Perioada de campanie întârzie, ceea ce îi complică viaţa lui Petre Grigoraş. „Am schimbat jumătate de lot, încercăm să-l completăm şi sperăm ca Pandurii să se prezinte în noul sezon la fel de bine ca şi în anii trecuţi”, a comentat Petre Grigoraş. Antrenorul pandurilor ştie că această perioadă este foarte importantă, şi tocmai de aceea a fost de acord cu un program tare de meciuri amicale. „Ne-am dorit să avem adversari foarte puternici, urmează să jucăm şi cu Steaua Roşie Belgrad iar eu personal mereu mi-am dorit adversari tari, nu să joc cu „bucătari”. Vreau să vedem unde ne aflăm şi ce completări trebuie să mai facem la lot. Ne pregătim desigur şi pentru Europa League, acum trebuie să ne completăm lotul, cred că săptămâna asta vor veni cei pe care îi urmărim, am făcut o listă împreună cu Narcis şi trebuie să alegem din ei, în jur de 4-5 jucători ne trebuie neapărat”, a mai punctat Grigoraş.

    Readaptat rapid

    Tehnicianul s-a readaptat rapid la echipă şi datorită faptului că a mai lucrat cu unii jucători. „Am lucrat cu mai mulţi jucători din lotul actual, Nistor, Voiculeţ, Stanca sau Unguruşan, cunosc ambientul de la Târgu-Jiu, am fost primit foarte bine, adaptarea mea a durat câteva minute, problema e să completăm acum lotul, iar la începerea campionatului să fim în plenitudinea forţelor pentru Liga 1 şi pentru Europa League”, a mai punctat Grigoraş.

    „Pregătim mici surprize”

    Şi şeful pandurilor este de acord cu antrenorul în ceea ce priveşte ambiţiile de a intra în grupele europene şi de a prinde play-off-ul. Însă, până ca aceste obiective să fie realizate, gorjenii trebuie să facă rapid şi câteva transferuri. Vorbim de mutări importante, transferuri de care echipa are nevoie. „Se încheagă uşor echipa, urmărim de zor jucători din toată Europa şi sper să fim inspiraţi. Suntem concentraţi pe completarea lotului şi sunt convins că veţi vedea o echipă puternică, la fel ca anul trecut, capabilă să se bată de la egal la egal cu orice echipă din campionat. Pregătim mici surprize la nivel de transferuri, nu este uşor să aducem jucători de la cel mai înalt nivel dar sper să-i convingem, cei cu care negociem acum sunt interesanţi din toate punctele de vedere. Suntem preocupaţi să reprezentăm Liga 1 în cupele europene, sper să avem şi puţin noroc pe data de 15 iulie (n.red. data tragerii la sorţi pentru turul 3 preliminar) şi apoi… la luptă cu noi”, a mai punctat Răducan. Şi Grigoraş a cerut transferuri pentru această pauză competiţională. „Am făcut o listă împreună cu Narcis şi trebuie să alegem din ei, în jur de 4-5 jucători ne trebuie neapărat”, a mai comentat şi Grigoraş.

    Amical cu Steaua…Roşie

    Astăzi, de la ora 18.00, Pandurii va juca un nou meci amical în Slovenia. De data aceasta gorjenii vor da piept cu campionii Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, un amical din nou extrem de important pentru gorjeni. „Mai avem două meciuri foarte bune, cu Steaua Roşie şi Volyn Lutsk, apoi mergem acasă şi vom mai juca probabil încă un meci amical cu o săptămână înainte de startul sezonului, discutăm cu Râmnicu Vâlcea”, a încheiat Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: