spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTiberiu Trotea, implorat să nu desfiinţeze baschetul

    Tiberiu Trotea, implorat să nu desfiinţeze baschetul

    Jos pălăria în faţa fanilor echipei de baschet masculin Energia Pandurii. Dacă această echipă nu se va desfiinţa este în totalitate meritul acestor minunaţi suporteri gorjeni. Ei au salvat echipa de la desfiinţare prin acţiunile ingenioase şi făcute în premieră pentru sportul gorjean. Suporterii adevăraţi ai Energiei au strâns rândurile şi au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-i determina pe oamenii cu putere de decizie să nu desfiinţeze echipa de baschet.

    Fanii au afişat bannere pe sala Sporturilor, ba chiar i-au şi trimis acasă o scrisoare lui Tiberiu Trotea, şeful Complexului Energetic Rovinari. După ce scrisoarea a ajuns la cine trebuia, fanii au trimis scrisoarea şi reprezentanţilor mass media cu rugămintea de o publica în ziare şi pe siteuri. „Presa ne-a ajutat foarte mult, a fost alături de noi. Vă mulţumim pentru sprijin”, a fost mesajul dat de unul din suporteri alăturoi de scrisoarea destul de stufoasă trimisă directorului Tiberiu Trotea.

    „Energia Rovinari merită salvată

    În primul rând, vrem să ne cerem scuze pentru deranjul cauzat, dar vă rugăm să ne înţelegeţi că suntem disperaţi! Nu vrem să ne pierdem echipa, nu vrem să fie desfiinţată sursa noastră de energie!!!! CER a fost alături de echipă încă de când a promovat şi implicit a fost alături de noi, iubitorii de baschet, care meci de meci am fost nelipsiţi din Sala Sporturilor!

    Vrem să vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut! Ne doare extrem de tare lipsa de activitate a domnului preşedinte şi tocmai pentru că nu avem pe cine să ne bazăm, am înţeles că nu insistă nimeni, ne-am hotărât ca noi, oamenii de rând să facem tot ce ne stă în putinţă să convingem oamenii cu putere să nu ne lase fără această „comoară”! În categoria iubitori ai baschetului intră nu numai copii, ci şi părinţi, bunici, cu toţii venim cu drag să ne susţinem favoriţii, să-i aplaudăm atunci când e victorie, să-i încurajăm atunci când au nevoie de noi! O persoană care nu a fost niciodată la un meci de baschet i se pare bizar să meargă într-o sala de sport şi să vadă cum 10 oameni bat mingea şi arunca la coş. Ei bine nu e nimic bizar, noi ne-am apropiat de această echipă, s-au legat prietenii, putem spune că suntem ca o familie….şi cred că aveţi şi dvs. dovada! Când s-a mai întâmplat ca Sala Sporturilor să fie tapetată cu mesaje pentru jucători??? Suntem copleşiţi, neputincioşi…Nu vrem mult, vrem doar această mică echipă de baschet, care să ne ofere acele 2 ore de relaxare la sfârşit de săptămână care să ne ţină lipiţi de calculator când sunt meciuri în deplasare ca să vedem statisticile, sau de televizor atunci când meciul este televizat! Datorită acestor persoane am reuşit să înlocuim calculatorul în viata copiilor noştri, mare lucru, pentru că in ziua de azi, toţi copii au renunţat la activităţi sociale pentru jocurile pe calculator! Ei au reuşit să le readucă acestor copii o copilărie normală! Fără să vreţi dacă vă uitaţi pe stradă, majoritatea copiilor sunt cu mingea de baschet în mână, ba chiar mai mult au adoptat stilul vestimentar al favoriţilor! Doar pentru că iubesc atât de mult acest sport ei îşi petrec tot timpul liber pe terenurile de baschet din spatele stadionului şi nu numai! Lucru demonstrat de acei copii de la CSS care la numai 13 ani sunt campioni naţionali! Nu credem că e un lucru minor, din contră! Dar dacă această echipă se desfiinţează cu ce forţă o să mai lupte campionii? Probabil visul lor e să ajungă la fel de sus ca şi cei de la această echipă, pentru că ei au fost modelele lor! Să aibă gândirea limpede de căpitan, precum Porter Troupe, să ştie să-şi calmeze coechipierii atunci când e nevoie, să ceară explicaţii arbitrilor atunci când e cazul, sau să aibă detenta lui Louis Darby, să muncească din greu pentru că poate într-o zi vor ridica o sală întreagă din cauza unui slam-dunk reuşit, să aibă viteza si viziunea unui conducător de joc ca şi Stefan Nikolic, iar mai târziu să fie demni aşa cum e antrenorul Slobodan care a spus că în cazul ratării calificării în play-off renunţă la ultima lună de salariu!!!! Sunt nişte exemple pentru noi toţi.

    Auzim în stânga şi-n dreapta că pentru CER, e o nimica toată 400 000 de euro, ştim că e o sumă foarte mare, înţelegem lucrul acesta şi aşa cum unul din membrii „familiei” noastre (pentru că noi considerăm că suntem o familie) a sunat presa şi a întrebat disperat ce e de făcut? Suntem dispuşi să punem urne în Piaţa Prefecturii şi să strângem şi noi bani pentru a vă ajuta! Ştim că probabil n-o să fie o sumă uriaşă, dar vrem să fim alături de ei! Ne-au dăruit clipe de neuitat! Am văzut oameni în sală plângând de tristeţe şi dezamăgire la meciul cu Steaua când arbitrii au furat până n-au mai ştiut de ei! Asta suntem noi, un orăşel din provincie, care din nefericire îşi găseşte singura soluţie în Complexul Energetic Rovinari, dar care nu lasă oamenii mari sau echipele cu putere să uite că aici echipa are 1.000 jucători, meci de meci.

    Noi v-am trimis această scrisoare în care ne exprimăm gândurile, dorinţele şi vă rugăm, mai daţi-ne o şansă…..mai dăruiţi-ne încă un an de momente frumoase, momente de neuitat. Gândiţi-vă la copii noştri, gândiţi-va că sunt oameni care sâmbăta nu-şi fac planuri doar pentru că ştiu că la ora 6 aud fluierul arbitrului, semn că trebuie să-şi pregătească palmele să-şi aplaude favoriţii până în ultima secundă a meciului, corzile vocale, pentru că trebuie să cânte, să strige: ENERGIA, VICTORIE!!!

    Sunt fani care vin din comunele din apropriere, din oraşele judeţului Gorj, pentru că baschetul înseamnă mult mai mult decât un simplu sport, e un show, e o tradiţie, e o artă!!!

    Vă rugăm domnule Trotea, SALVAŢI ENERGIA.

    Vă apreciem pentru eforturile pe care le-aţi făcut până acum să avem echipă şi vă implorăm să nu ne lăsaţi baltă.
    Aşteptăm răspunsul dvs. la apelul nostru, vă rugăm să fiţi alături de noi, alături de echipă pentru că ne dorim să fiţi şi dvs. membru al familiei noastre.

    Vă mulţumim frumos pentru timpul acordat.

    Cu mult respect, FANII ENERGIEI ROVINARI !”

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: