spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertE timpul pentru succes!

    E timpul pentru succes!

    În acest sezon, echipa lui Grig a câștigat un meci acasă, dar astăzi nu e loc de întors, doar victoria contând

    Pandurii trebuie să câștige meciul de astăzi cu Concordia. Pandurii nu are voie să facă vreun pas greșit în partida de astăzi. Pandurii trebuie să se impună și se va impune. Altfel, echipa lui Grigoraș va avea mari probleme în Liga 1, altfel echipa gorjeană își depune candidatura la retrogradare. Tocmai de aceea meciul de astăzi contra Concordiei trebuie câștigat. Cu acest gând vor intra pe teren elevii lui Grig, iar la finalul jocului cele trei puncte trebuie să fie în contul oltenilor care să facă saltul în clasament pe loc ce te menține în Liga 1 la finalul campionatului.

    Totul pentru trei puncte

    Meciul de astăzi de la ora 17:00 este unul foarte important pentru Pandurii. „Sunt convins că vom câștiga, altfel e grav”, spune chiar Petre Grigoraș. Miza celor trei puncte este mare, ambele combatante fiind colege de suferință în Liga 1. „Meci foarte important, decisiv nu are cum să fie. O echipă nu stă într-un joc, mai sunt destule etape încât nu poți spune că e decisiv. E un meci important, am avut atâtea oportunități ca printr-o victorie să urcăm în clasament, dar nu am reușit. Ne uităm la clasament, vedem rezultatele, e clar că ar fi victorie pe care ne-o dorim mult și pe care putem să o obținem. Suntem în creștere ca și joc. Vom avea în față un adversar dificil care nu a mai pierdut de etape bune, sper să ne ridicăm la un nivel de joc bun care să ne permită să câștigăm și să depășim acea linie imaginară care ne dă bătăi de cap. Nu acesta e locul nostru ca și joc, putem câștiga”, spune Grigoraș. Trei puncte câștigate astăzi ar aduce moral bun pentru ceea ce va urma mai departe. „Sunt convins că putem câștiga, să fim în cărți pentru ceea ce ne-am propus. Suntem calificați mai departe în cele două cupe, în campionat suntem în urmă cu rezultatele și dorințele noastre. Am mare încredere că echipa va face tot posibilul să câștige și să luăm cele trei puncte de care avem nevoie. Știu foarte bine ce a făcut Concordia în acest campionat, nu au pierdut de câteva etape, au multe rezultate de egalitate. Mulți jucători noi. Nu avem voie, nu ne permitem un eșec sau semi eșec. Vom face tot posibilul să câștigăm. Nu va fi ușor, nici un meci nu e ușor, chiar și la Galați a fost greu, nu a fost galop de sănătate”, spune Grig.

    Jucători capacitați

    Nu doar antrenorul vorbește despre victorie ci și jucătorii. „Sperăm să luăm cele trei puncte şi sperăm să urcăm în clasament, pentru că nu este locul nostru aici. Nu ne este locul acolo unde suntem pentru că avem un lot foarte bun, un antrenor foarte bun şi e o atmosferă foarte bună la echipă, de aceea sper să urcăm în clasament. Sperăm să îi bucurăm şi pe fani de această dată, pentru că am văzut că în ultimele meciuri au fost alături de noi chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite. Sper ca de data aceasta să le oferim o bucurie”, spune Cornel Predescu. Acest jucător are șanse să evolueze, însă nu va fi titular. „Avem probleme cu cei doi fundași centrali, Paraskevas și Mevlja, primul va lipsi până la finalul turului. Mevlja poate va fi apt la finalul săptămânii. Matulevicius nu joacă, e posibil să nu joace nici la Brașov. Revine Roman după cartonașul roșu de la Dinamo, am riscat în Cupă dar ne-a ieșit. Răduț a jucat 60-65 de minute la Galați, acum e 100%. Cornel Predescu va fi cel pe care îl știu abia din iarnă. Acum ne ajută 30 minute, o repriză, acum a avut ghinionul să joace 120 de minute, cred că și coatele l-au durut să evolueze după un an și ceva 120 de minute. A jucat bine, poate evolua și mai bine, valoarea lui se va vedea din retur. Dar ne va ajuta și până atunci”, mai spune Grig.

    Matulevicius nu joacă și merge la națională

    Pentru meciul de astăzi, Grig nu va putea miza pe Matulevicius. „Matulevicius nu va juca nici cu Concordia și nici la Brașov. După pauză va reveni. E o accidentare care doar mie mi se poate întâmpla, s-a lovit de bară, apoi l-a lovit un adversar în același loc și la prima mișcare a simțit durere și e scos din calcul pentru meciul cu Concordia și în proporție de 90% la meciul de la Brașov”, a mai spus Grig. Ei bine, atacantul chiar dacă este accidentat a fost chemat la națională pentru a juca în meciul oficial cu Elveția și unul amical cu Ucraina.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: