spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertToată lumea petrece

    Toată lumea petrece

    Nu doar cei de la Pandurii sunt puşi pe chefuri. Şi alţi oameni din sport vor petrece de sărbători cam în aceleaşi tipare, Crăciunul în familie iar Revelionul între prieteni.
    Preşedintele secţiei de handbal de la Energia, Gore Popescu, va sta doar alături de familie. „Crăciunul îl fac acasă. Primesc colindători, nu fac exces cu mâncarea şi mă simt bine. Revelionul îl voi petrece la un restaurant din oraş”, a spus Popescu.
    Antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, este şi el adeptul petrecerii în familie. „Crăciunul acasă cu familia, ca toţi oamenii. Revelionul îl voi petrece la un restaurant alături de prieteni”, a declarat şi Andrieş.
    Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu, va petrece trecerea dintre ani la Predeal. „De Crăciun stau acasă, iar de Revelion o să fiu la Predeal”, a spus şi Prunariu.
    Şi antrenorul de atletism Ion Bură va sta acasă. „În prima zi de Crăciun stau acasă, după aceea la muncă, pentru că am antrenamente. Şi Revelionul îl fac acasă, dar pe 31 decembrie la prânz vin la muncă”, a spus Bură.
    Antrenorul de box, Ion Geică, va petrece Crăciunul în familie, dar la Bucureşti. „De Crăciun o să fiu în capitală alături de copii. Revelionul cred că tot acolo îl voi petrece”, a spus şi Geică.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: