spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTotul pentru calificare!

    Totul pentru calificare!

    Petre Grigoraș spune: „Cupa este importantă și pentru a reuși să căpătăm mai multă încredere în noi”

    Oțelul – Pandurii este unul din meciurile cele mai echilibrate din optimile de finală ale Cupei României. Două echipe aflate în criză de rezultate în campionat se întâlnesc în Cupa României, fiecare încercând să câștige mai mult pentru a avea moral bun pe mai departe. „Cupa este importantă și pentru a reuși să căpătăm mai multă încredere în noi”, spune Grigoraș care vine și cu o caracterizare a acestei partide. „Un joc de Cupă poate să surprindă oricând. Mă aştept la un meci foarte greu, Oţelul este în creştere, chiar m-am uitat şi la statistică la meciul cu Gaz Metan şi am şi multe alte informaţii şi au avut o evoluţie mult mai bună. Mă aştept să fie foarte greu, dar îmi doresc foarte, foarte mult să ne calificăm, să mergem mai departe”, spune Grigoraș.

    La atac fără atacanți

    Meciul dintre Oțelul și Pandurii va începe la ora 16:00 și va putea fi urmărit pe Digi Sport. Este un joc în care ambele echipe au diferite atuuri de partea lor, gazdele au sete de revanșă după acel 0-4 din campionat la Târgu-Jiu, în timp ce gorjenii spun că au de partea lor valoarea lotului. „Suntem peste Oțelul ca și valoare, ne vom califica mai departe”, spune președintele Mihai Prunariu.

    Cupa, competiția surprizelor

    Pandurii are statut de echipă favorită la calificare, însă Grig suflă și-m iaurt pentru a nu se frige. Ba chiar antrenorul oferă și câteva exemple. „Nu există favorită în meciul de cupă. Lucrul acesta îl ştiam şi a fost confirmat. Dinamo ar fi fost favorită şi a pierdut cu o echipă de liga a doua, nu a fost nevoie să fie o echipă de pe ultimul loc din Liga 1. Am vorbit cu mulţi care spun că jucăm la Galaţi, cu o echipă care nu are nicio treabă, dar poate aşa a gândit şi Dinamo cu Mioveniul şi Steaua la Iaşi, iar Dinamo a pierdut în timp ce Steaua a fost la un pas de a fi eliminată”, a mai spus Grig.

    Au forța să treacă mai departe?

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraș este convins că echipa sa va avea de trecut peste o barieră psihologică. „Faptul că echipa este cu moralul destul de şifonat este foarte important, mai important decât cel că avem probleme de lot. Dezamăgirea a fost foarte mare după meciul cu Dinamo, de mult timp n-am mai văzut jucători cu ochii în lacrimi după un meci, dar nu trebuie să aruncăm vina pe alţii decât pe noi pentru că noi am fost principalii vinovaţi pentru înfrângerea de la Dinamo. Trebuie să avem forţa de a trece peste ultima înfrângere. Am încredere în jucătorii mei, am încredere în mine, chiar dacă pare puţin bombastic-fantastic. Nu, am încredere în mine, în banca tehnică pe care o conduc şi în jucători şi sunt convins că vom trece peste aceste momente dificile. Din păcate nu a fost mai repede decât mi-aş fi dorit, dar sunt încrezător şi cu un moral destul de bun că lucrurile se vor aranja. Nu putem la nesfârşit să jucăm şi să pierdem mereu”, a mai spus Grigoraș.

    Obiectivul din Cupă

    Mihai Prunariu este convins că echipa sa va reuși să facă o figură frumoasă în Cupă. „Vor veni și victoriile. Eu am mare încredere în jucători și staff-ul tehnic, o să obținem rezultate bune. Tratăm cu seriozitatea Cupa României. Avem și aici un obiectiv de realizat, vrem să ajungem cât mai departe în competiție. Din punctul meu de vedere spun că putem ajunge în fazele superioare, așa că o să câștigăm la Galați. Campionatul este foarte important, câștigăm la Galați și avem moral pentru meciul destul de important cu Concordia Chiajna de marți. O să câștigăm și acest meci”, spune Prunatriu. Și antrenorul este pe aceeași lungime de undă. „Cupa este un obiectiv pe care trebuie să-l tratăm foarte serios, aşa cum tratăm şi meciurile de campionat, acolo unde, din păcate, suntem departe de adevăr. Cupa este importantă şi pentru a reuşi să căpătăm mai multă încredere în noi. Echipa asta nu trebuie să fie pe locul pe care este”, a încheiat Grig.

    „Tratăm cu seriozitatea Cupa României. Avem și aici un obiectiv de realizat, vrem să ajungem cât mai departe în competiție. Din punctul meu de vedere spun că putem ajunge în fazele superioare, așa că o să câștigăm la Galați”, Mihai Prunariu, președinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: