spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTotul pentru victorie!

    Totul pentru victorie!

    Eugen Pârvulescu spune: „Trebuie să câştigăm neapărat meciul cu FC Braşov pentru a ajunge în Europa”

    Pandurii sunt pe locul 3 în Liga 1 cu trei etape înainte de finalul sezonului. Pe târgujieni îi aşteaptă un final încins de campionat, şi chiar dacă la prima vedere par a avea parte de meciuri abordabile, imprevizibilul îi sperie. „Nimic nu este jucat”, spune Eugen Pârvulescu. Şi antrenorul Cristi Pustai se teme de o relaxare a echipei sale. „Campionatul nu se încheie sâmbătă, mai avem 3 finale de jucat şi să obţinem maxim din fiecare joc. Doar aşa am rămas în luptă. Campionatul nu e încheiat, nu suntem calificaţi în Europa”, a mai declarat şi Pustai. Astfel, antrenorul lansează un avertisment demn de luat în seamă. „Dacă ne păstrăm liniştea, mintea limpede şi vom fi puternici vom termina pe podium aşa cum ne dorim”, a mai spus antrenorul pandurilor.

    Victoria aduce locul 4

    Sâmbătă după-amiaza de la ora 17.00, Pandurii trebuie neapărat să bată FC Braşov şi să rămână pe locul 2 în Liga 1 cu două etape înainte de final. „Urmează încă un meci acasă, sperăm să obţinem maxim din acest joc. E un joc important, din fericire suntem din nou pe locul 2 cu 3 etape înainte de final”, a punctat Crsiti Pustai. Acesta şi-a făcut calculele pentru Europa, pentru că de fapt asta contează, calificarea în cupele europene. „Cu victorie sâmbătă este posibil să ne asigurăm locul 4. Avem acea barieră de 60 de puncte ce trebuie depăşită pentru a ajunge în Europa. Sperăm să fim mai aproape de Europa sâmbătă seara. Trebuie să fim atenţi şi concentraţi că se poate pierde o muncă de atâta timp. Ca să ajungi în Europa îţi trebuie seriozitate şi constanţă”, a mai declarat Cristi Pustai.

    Braşoveni cu pretenţii

    Dacă gorjenii joacă având pe umeri această presiune de a continua să spere la locurile de cupe europene, braşovenii nu au ce pierde sâmbătă seara. Asta nu înseamnă că adversarii pandurilor se vor da la o parte, ba din contră. În ultima lor deplasare au reuşit un 4-6 spectaculos la Ploieşti, aşa că pot repeta evoluţia şi la Târgu-Jiu. „Echipă cu un retur bun, greu de bătut acasă, nu au presiunea rezultatului, joacă dezinvolt, şi care de la venirea Szabo a câştigat multe puncte pentru a termina în primele 8. Braşov e o echipă ca nu primeşte multe goluri. Au luat 6 la Petrolul, dar au şi dat 4. Acasă joacă foarte bine, au bătut Steaua, au făcut egal cu campioana. Pierd rar în deplasare. Aş vrea să închidem noi jocul. S-ar putea spune că sunt premise pentru un joc spectaculos. În ultima vreme am marcat multe goluri, jocurile să fie destul de frumoase, Braşovul la fel. Întâlnim o echipă care joacă dezinvolt, au jucători cu experienţă cu calităţi şi neavând presiune vom avea un meci dificil cu ei”, a mai declarat Cristi Pustai.

    Apel la fani

    Atât preşedintele pandurilor cât şi antrenorul speră ca sâmbătă după-amiaza lumea să vină la stadion. „E cald pentru ambele echipe. Asta s-ar putea să fie o frână pentru spectacol. Ne dorim ca spectatorii să vină la joc, am marcat multe goluri, ar fi normal să vină la un spectacol şi să fim susţinuţi. Este un meci în care avem nevoie de public”, a comentat Cristi Pustai.

    Te-ar mai putea interesa

    2 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: