spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTragere cu ghinion pentru Pandurii

    Tragere cu ghinion pentru Pandurii

    Ieri, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut loc tragerea la sorţi a programului sezonului regulat la fotbal, ediţia 2016-2017. Un nou campionat care va debuta la finele săptămânii viitoare, o stagiune care se anunţă echilibrată, dar şi imprevizibilă. Ei bine, la tragerea la sorţi unii au avut noroc, alţii nu. Chiar dacă în sport circulă o vorbă cum că aceste trageri la sorţi ale programului competiţional nu prea contează pentru că oricum se vor întâlni echipele între ele, situaţia nu stă chiar aşa. Cei de la Pandurii au toate motivele să se plângă, echipa târgujiană având ghinion la această tragere la sorţi a ţintarului competiţional. Motivul? Echipa gorjeană va avea parte de un debut de sezon infernal cu patru meciuri pe teren propriu de-a dreptul cruciale.

    sport-02-13

    Start cu derby de Oltenia

    Încă de săptămâna trecută anunţam faptul că echipa lui Petre Grigoraş va avea parte de un debut de sezon greu. Ieri, s-a confirmat acest lucru după tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1. Pandurii nu a avut noroc, aşa că echipa care încă nu este cristalizată şi omogenă va trebui să facă faţă unui start de sezon extrem de dur.
    În prima etapă, la Severin vine CSU Craiova, meci care se va juca la finele săptămânii viitoare. Apoi, gorjenii vor evolua la mijlocul săptămânii în cupele europene, pentru ca apoi să joace acasă cu campioana Astra Giurgiu. Urmează o nouă ieşire europeană şi dublată de un meci la Rapid sau ACS Timişoara. În runda a patra, la Severin vine CFR Cluj, iar apoi o ieşire la Voluntari, urmată de un duel cu Steaua tot la Severin. Deci, în primele şase etape, Pandurii va juca de patru ori acasă. Însă, cu adversari de calibru, poate cele mai tari echipe ale Ligii 1.

    Greu sau uşor?

    Antrenorul Petre Grigoraş recunoaşte că acest debut de campionat va fi unul interesant din toate punctele de vedere. „E un debut interesant. Începem cu derby-ul Olteniei, apoi jucăm cu campioana ţării, vine CFR-ul o echipă în vogă, după aceea avem cu Steaua tot acasă. E un început interesant la care mai punem şi cele două meciuri din cupele europene. Asta este. Trebuie să fim pregătiţi şi să ne măsurăm forţele cu aceşti adversari. Asta este tragerea, trebuie să tragem de ea”, a comentat Grigoraş. În schimb, Narcis Răducan spune că nu a fost o tragere cu ghinion pentru echipa sa. „Este bine că începem cu două meciuri acasă. Este interesant că avem în ultima etapă cu Dinamo. M-am uitat şi eu pe program şi cred că este unul ok. Oricum, trebuie să jucăm cu toate pe rând. Acum rămâne să vedem cu cine şi unde vom juca în turul 3 al Europa League. Mă interesează unde avem manşa tur pentru că ar fi bine să legăm cele trei meciuri acasă, Craiova, Europa League şi Astra. Şi spun asta ţinând cont de drum, să nu plecăm din ţară şi apoi să fim nevoiţi să revenim. Acum, de pe altă parte în cupele europene este important să joci acasă returul, vedem ce va fi”, a declarat Narcis Răducan, preşedintele celor de la Pandurii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: