spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTransferul lui Vlad, sămânţă de scandal

    Transferul lui Vlad, sămânţă de scandal

    Vânzarea lui Alexandru Vlad în Ucraina la Dnepr a creat un nou scandal în fotbal. Este vorba de bani, totul plecând de la un act semnat de Marin Condescu prin care o împuternicea pe Ana Maria Prodan să reprezinte Pandurii la negocierile cu Dnepr, iar ce bani veneau peste 950 de mii de euro intrau în contul impresarei. Ei bine, Vlad a fost vândut cu 1,2 milioane de euro, aşa că Prodanca a luat 250 de mii de euro. Totuşi, în acel act nu se spune nimic de plata TVA-ului, aşa că impresara a dat Pandurii în judecată pentru a cere mai mulţi bani şi a plăti astfel TVA-ul. Cazul s-a judecat, comisiile de la Federaţie nu au recunoscut acel act, aşa că Prodanca a luat foc şi a ameninţat cu puşcăria. „Îi bag pe toţi în puşcărie pentru abuz în serviciu. Îi fac praf! Băi, nebunilor, e o înţelegere între părţi, iar comisiile federale nu au niciun drept să se pronunţe pe teme de TVA. Atâta vreme cât cei de la Pandurii şi-au asumat plata într-un anume fel printr-un document indubitabil, cum vii tu să spui că e aşa, nu invers?!”, a declarat Ana Maria Prodan.

    Cazul va ajunge la TAS, iar gorjenii aşteaptă decizia finală. „Agentul Anamaria Prodan a avut împuternicire din partea clubului nostru pentru vânzarea jucătorului pentru suma de 950 de mii de euro. Bani care au intrat în contul clubului, de fapt a intrat toată suma din vânzarea jucătorului, 1,2 milioane de euro. Diferenţa a fost comisionul agentului care a intermediat transferul. Discuţiile au apărut după aceea și au ajuns la comisiile Federației pentru că Ana Maria Prodan ne-a trimis o factură pe suma respectivă plus TVA, iar domnul preşedinte Marin Condescu a spus că înțelegerea cu ea a fost că inclusiv TVA-ul era inclus în suma respectivă. Ne-am judecat la comisii și de aici sunt discuţiile. Discuțiile au fost pe tema TVA inclus sau cu TVA. Ce decid comisiile, aia facem!”, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    „Noi am achitat 250.000 de euro, iar ea a vrut 310.000. Ea ne-a emis o factură de 310.000, iar noi i-am plătit doar 250.000 asta este toată discuţia. Ea, vrând să recupereze TVA-ul, ne-a trimis la comisii”, Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: