spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTransferuri de succes la Pandurii

    Transferuri de succes la Pandurii

    Antrenorul pandurilor spune: „Toţi jucătorii aduşi sunt câştiguri pentru noi”

    Pandurii s-a mişcat bine în campania de transferuri. Gorjenii au transferat până acum cinci jucători şi aşteaptă un răspuns pozitiv de la Dan Nistor care ar deveni al şaselea nou venit din tabăra gorjeană. Ei bine, din cei cinci jucători aduşi, trei au mari şanse să fie titulari în viitorul sezon, lucru confirmat şi de antrenorul Petre Grigoraş. „Cred că toţi sunt câştiguri pentru echipă. La primul joc nu au avut prospeţime, dar nu m-a interesat. Incontestabil vor fi câştiguri, vor fi plusuri pentru echipă şi mă bucur că i-am putut aduce. Măcar trei din cei aduşi sunt convins că vor fi acolo pentru primul unsprezece”, a declarat Grigoraş.

    Mutări necesare

    De astăzi într-o săptămână echipa olteană va debuta în noul sezon de Liga 1. Gorjenii vor juca la Mediaş în optimile Cupei Ligii într-un meci în care va consemna debutul în acest sezon. „Tratăm competiţia serios”, a declarat Mihai Prunariu. Deci, oltenii vor deplasa cel mai bun 11 pe care îl au la dispoziţie. Însă, până la acel joc, Petre Grigoraş trebuie să caute formula câştigătoare, de succes pentru această stagiune. „Am făcut transferurile care ne trebuie. Vreau să cred că jucătorii pe care i-am adus sunt jucători care ne vor ajuta în viitorul sezon”, a mai punctat şi Mihai Prunariu.

    Obiectiv realizabil

    Tot oficialul pandurilor a anunţat care va fi obiectivul echipei pentru sezonul viitor. „Obiectivul este locurile 1-6 cu bonusuri pentru performanţă dacă ne calificăm în cupele europene sau câştigăm Cupa României”, a spus Prunariu. Puntul de vedere al conducerii a fost susţinut şi de Petre Grigoraş. „Am mare încredere în jucători, dau dreptate conducerii să stabilească un astfel de obiectiv. Este un obiectiv care poate fi realizat. Vă spun că lotul este bun, e echilibrat, atmosfera e bună şi dacă cei din conducere vor menţine această stare de spirit şi noi trebuie să reuşim acest obiectiv”, a declarat Grigoraş.

    Multe soluţii

    Tot tehnicianul pandurilor spune că mutările pe care echipa sa le-a făcut au avut menirea de a întări lotul şi de a creşte concurenţa. Aşa că Grig va avea în permanenţă mai multe soluţii pentru primul 11. „De la mijloc în sus o să avem soluţii destul de multe. Sunt competiţii suficient de multe acum şi sunt convins că am să găsesc soluţii pentru toţi care merită să joace. Concurenţa e benefică chiar dacă unii o să fie supăraţi că nu o să joace titulari meci de meci, dar asta e viaţa şi trebuie să accepte lucrul acesta”, a mai punctat antrenorul oltenilor.

    Au mutat în „faţă”

    Gorjenii s-au concentrat pe transferuri în plan ofensiv. Tocmai de aceea, jucătorii aduşi sunt de profil ofensiv, exact ce-i plac lui Grigoraş. Aşa se face că după venirile jucătorilor: Laurenţiu Iorga, Gezim Shalaj, Mihai Răduţ, Mihai Roman şi Silviu Pană, a crescut concurenţa în atac.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: