spot_img
4.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Trebuia să avem 36-37 de puncte"

    „Trebuia să avem 36-37 de puncte”

    Tot oficialul pandurilor: „Am avut câteva meciuri în care ghinionul a făcut diferenţa”

    La Pandurii lucrurile sunt bune în campionat. Gorjenii stau bine, sunt în grafic, în obiectiv şi dacă vor câştiga meciul de luni cu Concordia Chiajna atunci situaţia poate fi şi mai bună. Oltenii pot termina turul de campionat pe locul 4 sau 5, iar asta chiar e o performanţă. Oricum, se poate spune că trupa lui Grig mai mult a avut ghinion în acest campionat decât noroc, cel puţin patru meciuri terminându-se cu un rezultat nefavorabil oltenilor şi injust faţă de realitatea din teren. „N-am prea avut noroc în turul de campionat”, spune Eugen Pârvulescu.

    5-2 pentru ghinion

    Pandurii are un joc apreciat în Liga 1. Trupa lui Grig joacă bine, de la egal la egal cu orice adversar şi asta se vede în rezultate. Forma sportivă bună din acest tur de campionat a dus echipa noastră în primele locuri din Liga 1. „Merităm să fim sus”, este părerea lui Grig. În ajutorul pandurilor a sărit şi portarul Rapidului, Dani Coman care a catalogat echipa pandurilor drept „cea mai bună din Liga 1”. Aceste vorbe nu sunt spuse de complezenţă pentru că se ştie faptul că cea mai râvnită poziţie este cea din fruntea Ligii 1. Pandurii merita să fie mai sus în clasament decât poziţia a şaptea pe care o ocupă. De fapt, târgujienii pot invoca pe bună dreptate lipsa şansei în câteva meciuri cheie. Este vorba de partidele cu Astra, FCM Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi Petrolul Ploieşti. În toate aceste partide, târgujienii au fost ca joc peste adversari, au avut marile ocazii dar nu s-au lipit la victorii deşi le meritau cu vârf şi îndesat. „N-am avut şansă. Cu Astra am avut două bare, am dominat, dar ei au marcat din faze care nu anunţau nimic. Am pierdut pe final de joc. Apoi cu FCM Târgu Mureş am avut 3-2 în minutul 92 şi am fost egalaţi în minutul 93. Cu Oţelul acasă am primit gol la singurul şut pe spaţiul porţii, iar noi am avut marile ocazii, ultima în minutele de prelungire când au scos mingea de pe linia porţii. La Vaslui am pierdut un meci în minutul 94 după ce în minutul 93 am egalat noi. Am dominat clar acel joc, dar l-am pierdut. Acum, la Ploieşti am fost peste echipa gazdă, dar am încheiat la egalitate”, spune Eugen Pârvulescu. Acesta vede şi partea plină a paharului, adică două meciuri în care trupa sa a avut noroc. „Am câştigat un punct la Sibiu cu noroc. Şi în cupă contra Braşovului am avut noroc la penaltiuri. Acestea sunt cam singurele meciuri în care am avut şansă”, a mai spus Pârvulescu.

    „Meritam mai multe puncte”

    Tot oficialul pandurilor susţine că situaţia în clasament putea fi mai bună. „Am jucat un fotbal bun, dar am avut şi neşansă. Cred că meritam să avem undeva la 26-27 de puncte. Acest număr de puncte cred că reflectă exact realitatea. Avem 26 de puncte acum, puncte câştigate pe bune în teren de către echipă”, a mai declarat Pârvulescu.

    Îi iese pronosticul

    Preşedintele pandurilor a declarat în urmă cu o lună de zile că echipa sa va avea la finalul turului de campionat în jur de 30 de puncte. „Am spus că vom avea 30 de puncte plus/minus un punct. Dacă vom bate pe Concordia Chiajna vom termina turul cu 29 de puncte ceea ce nu e deloc rău”, a comentat Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: