spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu trebuie să găsim scuze, îmi asum toată responsabilitatea"

    „Nu trebuie să găsim scuze, îmi asum toată responsabilitatea”

    Petre Grigoraş încearcă să ia toată presiunea de pe umerii echipei sale înaintea unei serii de meciuri din care în mod obligatoriu Pandurii trebuie să obţină mult mai multe victorii decât până în prezent. Din cele cinci etape de Liga 1 rămase, gorjenii trebuie să obţină minim 9 puncte, însă se pot obţine mult mai multe. Astfel, Pandurii mai are de jucat acasă cu Concordia, FC Botoşani şi Rapid şi în deplasare la FC Braşov şi CSMS Iaşi. Înaintea acestor jocuri, Grig îşi joacă bine cartea luând toată vina asupra rezultatelor modeste pe umerii lui, totul pentru ca echipa să se descătuşeze în ultimele runde. Petre Grigoraş a vorbit despre obiectivul pe care l-a avut atunci când a acceptat să preia Pandurii. „Campionatul trecut am venit în ultimele şase etape, dar nu am fost adus ca să redresez echipa, am fost adus ca să cunosc echipa. În acest campionat am avut câteva jocuri bune şi destul de puţin noroc. Nici eu nu sunt mulţumit de clasarea echipei”, spune Grigoraş realizând că echipa se află pe loc retrogradabil. Mai mult, Grig recunoaşte că vina pentru tot ce s-a întâmplat la echipă îi aparţine. „Dacă a greşit cineva, am greşit eu pentru că n-am ştiut să-mi construiesc lotul aşa cum ar fi trebuit. Principala greşeala e a mea pentru că nu am reuşit să o aduc pe Pandurii acolo unde era obişnuită în ultimii ani. Puteam să jucăm mult mai bine, puteau fi rezultate mult mai bune. Nu trebuie să găsim scuze, îmi asum toată responsabilitatea”, declară Grigoraş.

    Speranţe pentru viitor

    Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş, are în continuare încredere în echipa sa. „Am şansa acum sa redresez echipa”, spune Grig înaintea unui meci ce se anunţă capital cu Concordia Chiajna. Ambele echipe care se vor întâlni marţea viitoare la Târgu-Jiu se află în subsolul Ligii 1, aşa că e un meci de şase puncte, un meci pe care gorjenii sunt condamnaţi să-l câştige. „Nu e cazul să spun că meciul cu Chiajna este unul capital pentru noi”, afirmă Mihai Prunariu readucând presiunea în rândul echipei. Nici nu se poate altfel atâta timp cât echipa olteană a dezamăgit în acest sezon în care nu a obţinut decât o singură victorie acasă din şase jocuri. Oricum, pentru gorjeni ar trebui să urmeze o perioadă în care rezultatele pozitive trebuie să apară etapă de etapă, din cele cinci partide rămase, patru pot fi câştigate fără discuţii. Iar cu 12 puncte se poate obţine un loc deasupra liniei ce trimite la matineu. Interesant este că din cele cinci meciuri, trei sunt cu adversare aflate în zona fierbinte a clasamentului, aşa că ne aşteaptă meciuri de şase puncte, meciuri care te pot ridica sau înfunda în clasament. „Nu trebuie să mai facem nici un pas greşit acasă”, este un alt mesaj transmis de conducere, însă rămâne de văzut dacă va fi şi recepţionat aşa cum trebuie de jucători.

    Cupa pe plan secund

    Până la duelurile din campionat, gorjenii au de jucat şi în Cupa României, mâine fiind programat meciul de la Galaţi contra celor de la Oţelul contând pentru optimile Cupei. Meciul de mâine de la Galaţi este trecut în plan secund, însă nu este de neglijat atâta timp cât şi adversarul are mari probleme în campionat, aşa că va fi un duel al răniţilor din Liga 1. Greu de anticipat şi care echipă ar pleca cu prima şansă în acest joc atâta timp cât Grig nu poate miza pe cei doi atacanţi din lot, Matulevicius fiind accidentat iar Roman suspendat. În plus, Oţelul are avantajul terenului propriu, iar gorjenii avantajul moral al ultimului duel, victorie categorică, scor 4-0 acasă în urmă cu o lună de zile.

    Schimbă ora meciului?

    Astăzi oficialii de la Pandurii vor încerca să schimba ora de start a meciului de marţi cu Concordia Chiajna. Motivul e legat de meciul de cupe europene de la baschet care se va juca tot în Complexul Sportiv cu începere de la ora 19:00. în schimb, meciul de fotbal va începe de la ora 18:30, oficialii pandurilor încercând să ducă meciul seara de la ora 21:00 în locul partidei Rapid-CSMS Iaşi care să înceapă de la ora 18:30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: