spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Nu trebuie să renunțăm"

    „Nu trebuie să renunțăm”

    Frustrare multă, amărăciune și planuri timide pentru viitor. Aceasta este atmosfera la echipa de fotbal Pandurii. Ultimul eșec, cel de pe teren propriu cu FC Botoșani le-a adus foarte multă tristețe pandurilor „Eram într-o situație de a ne îndepărta puţin de linia care desparte cele şase echipe, însă am pierdut”, spune supărat Petre Grigoraș care mai recunoaște că „a fost foarte greu am digerat înfrângerea cu FC Botoşani”. Cu toate astea, tehnicianul transmite un semnal pozitiv echipei. „Suntem nevoiţi să depăşim momentul”, a mai spus Grig.

    „Să remediem ceva”

    Meciul pierdut acasă cu FC Botoșani a lăsat urme adânci. Antrenorul pandurilor susține că acel meci trebuia câștigat, echipa lui fiind mai bună. „Cu o victorie pe care ne-o și doream atât de mult ne-am fi îndepărtat puțin de zona aceasta. Chiar am discutat în timpul săptămânii pe baza acestor lucruri, chiar şi înainte de joc am avut o vizionare şi o discuţie vizavi de importanţa jocului, ca să fie chiar mai aproape de joc, dar până la urmă, asta este viaţa.”, spune cu regrete Grigoraș. Mesajul antrenorului este ferm și fără interpretări. „Nu trebuie să renunţăm, trebuie să fim puternici, să fim bărbaţi, să depăşim momentul”, spune Grigoraș. Acesta aduce și argumente. „E o perioadă foarte scurtă, mai sunt două săptămâni, sunt trei competiţii în care participăm, avem două meciuri în campionat şi două în celelalte competiţii, nu avem timp de lamentări, de supărări, ci doar de discuţii şi de a încerca să remediem, dacă se poate remedia ceva până la final”, mai spune Grigoraș.

    N-au noroc

    Tot antrenorul echipei gorjene spune că i-a lipsit și șansa. „Câteodată e şi frustrant, poate dacă am fi jucat ca la partida cu Ceahlăul, unde am fost penibili, şi chiar dacă nici adversarul nu ne-a pus mari probleme, ne-a învins cu 1-0 meritat, am suportat orice critică, de data aceasta părerea de rău e cu atât mai mare, pentru că a fost şi dorinţă, a fost şi potenţă fizică, am avut şi foarte multe ocazii. Au fost și acele probleme să le spunem, nu vreau să comentez mai mult, că vreau totuşi să mai stau pe bancă cât mai e posibil. Au fost totuși suficient de multe probleme care trebuie luate în calcul de persoanele abilitate, care au dus la acest rezultat, am revăzut și meciul și fazele, absolut totul. Câteodată spui că este incredibil să ai atât de mult ghinion şi să pierzi o partidă pe care nu ar fi trebuit să o pierzi după aspectul jocului niciodată. Dar iată că toate cumulate au fost împotriva noastră şi am pierdut cel mai important meci al acestui început de campionat, raportând la momentul în care suntem şi la situaţia în care eram”, spune Grigoraș.

    Iorga își face valiza?

    Laurențiu Iorga parcă a uitat fotbalul. Acest mijlocaș care are în CV și un titlu de campion național cu Oțelul este de nerecunoscut. După ce a plecat de la Galați, mijlocașul a jucat la Astra, însă acolo nu a confirmat deloc. S-a spus că nu s-a adaptat, așa că în vară a acceptat să vină la Târgu-Jiu. Din păcate și aici Iorga a dezamăgit, așa că are toate șansele ca la iarnă să-și facă bagajele și să plece în altă parte. Mai mult, Iorga nici măcar nu a fost inclus în lotul care a făcut deplasarea la Iași, rămânând la Târgu-Jiu. În schimb, Grigoraș i-a luat în lot pe Șendroiu, Constantin și Dănăricu, jucători proveniți de la echipa a doua.

    Mici probleme de lot

    Pentru acest meci, Grigoraș nu va putea miza pe serviciile închizătorilor Elton și Anton, însă îi are la dispoziție pe Roman și Răduț, primul revenit după suspendare, iar al doilea după accidentare. „Nu a stat nimeni pentru patru cartonaşe până acum, exceptându-l pe Roman în etapa trecută, e normal ca după 15 etape să apară şi jucători care să facă patru cartonaşe. Din păcate ne-au căzut amândoi mijlocaşii centrali, o să încercăm, sperăm ca măcar Răduţ să se refacă, nu este refăcut 100%, este cert, să-l avem ca soluţie, pentru că acolo stăm cel mai prost în acest moment, chiar dacă revine Roman şi să zicem că în atac avem un plus, din păcate pierdem, comparând cu meciul de la Braşov, pe care l-am jucat în deplasare, pierdem cei doi mijlocaşi centrali care au avut o evoluţie bună”, a mai declarat Grigoraș.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: