spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTrebuie să îndoim Oţelul!

    Trebuie să îndoim Oţelul!

    Gorjenii caută victoria pentru a se menţine lideri în Liga 1

    Trebuie să câştigăm, trebuie să batem Oţelul. Victoria este obligatorie pentru a ne menţine lideri în Liga 1. Iar la ce rezultate au fost în această etapă ne putem distanţa de pluton. CFR-ul, Dinamo, Rapidul sau Petrolul au câştigat doar un punct, iar în cazul unei victorii a noastre ne distanţăm de aceste echipe. Ne aşteaptă un meci greu cu o echipă antrenată de Dorinel Munteanu după modelul german, însă putem şi trebuie să câştigăm. Nu avem decât trei victorii din 14 confruntări, iar în ultimele şase meciuri directe nu am reuşit decât un amărât de egal. Acum e vremea revanşei. Dacă vrem să rămânem lideri trebuie să îndoim Oţelul. Meciul dintre Oţelul şi Pandurii este programat în această seară de la ora 19.00 pe Stadionul Tudor Vladimirescu fiind transmis în direct pe Dolce sport.

    Cu gândul la primul loc

    Petre Grigoraş, cel care a creat actuala echipă a Oţelului vrea să-şi învingă foştii elevi. „Ar fi trei puncte importante, extrem de mari pentru noi. Ne-am consolida poziţia fruntaşă. Nu ştiu dacă vom rămâne pe primul loc sau nu, dar am rămâne acolo, în primele două. Ar fi foarte important. Mai urmează două jocuri după care va veni acea pauză competiţională de două săptămâni în care putem să evaluăm situaţia în momentul respectiv”, spune Grig. Şi pentru a câştiga, oltenii au nevoie de mai multe elemente care puse unul lângă altul duc la succes. „Încercăm să conectăm jucătorii la această partidă sub toate formele şi sperăm ca la ora jocului să avem o echipă potentă, avidă de victorie, care să continue startul foarte bun de campionat pe care l-am început acum. Avem nevoie şi de şansă, anul trecut am pierdut cu 1-0 pe teren propriu în urma singurului şut pe spaţiul porţii al Oţelului, chiar dacă noi am avut nu ştiu câte ocazii sau bară. Au câştigat cu 1-0 şi au plecat cu trei puncte de aici şi noi am rămas cu tolba goală. Poate anul acesta soarta va fi mai blândă cu noi şi vom avea şi puţină şansă”, a comentat Grigoraş.

    Antrenorul pandurilor vrea şi el să câştige acest meci. „De când am venit la Pandurii am pierdut toate jocurile cu Oţelul Galaţi, indiferent cum, pe teren sau în afara lui. N-am luat niciun punct şi aşa cum am reuşit la Vaslui să spargem gheaţa să luăm un punct poate reuşim şi acum să obţinem o victorie. Nu ne va fi uşor”, a mai spus Grig. Principalul oltenilor a urmărit atent Oţelul. „E o echipă extrem de echilibrată şi de omogenă. Poate este cea mai omogenă echipă din Liga 1. Au cel puţin zece jucători care joacă de 5,6,7 ani împreună. E o echipă greu de învins. Am simţit-o pe pielea noastră în meciurile directe. Chiar dacă nu au avut un început de campionat strălucit, cunoaştem foarte bine forţa lor şi suntem convinşi că ne va aştepta un examen poate mai dificil decât cel de la Vaslui”, a mai declarat Grig.

    Grig nu vrea egal

    Dacă etapa trecută, la Vaslui gorjenii au făcut egal şi antrenorul a fost mulţumit, acum Grig nu se mulţumeşte cu doar un punct. „Sperăm să obţinem o victorie care să ne ţină pe o poziţie fruntaşă cel puţin încă o etapă. Nu-mi doresc niciodată să pierd puncte, mai ales pe teren propriu, indiferent cu cine jucăm. Nu vreau să mă gândesc la un rezultate de egalitate. Nici la Vaslui nu m-am gândit neapărat că mergem la un rezultat de egalitate, cu toate că nu mi-a displăcut rezultatul. Un 0-0 e un rezultat urât pentru mine, dar am riscat mai puţin pentru că întâlneam o echipă puternică, valoroasă. Acum, ţinând cont că jucăm pe teren propriu, aş considera un semieşec un rezultat de egalitate”, a comentat Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: